10 år senare är det dags att säga farväl


Fasat för att skriva dessa orden, men snart går min absolut älsklingsserie mot sitt slut. Det kommer krossa mitt hjärta i tusen delar då jag hoppades på att skådespelarna skulle signa ett livslångt kontrakt. Denna serien får ju bara aldrig ta slut. Det enda positiva är- att de verkligen slutar på topp.

Så, ett långt blödigt inlägg lär väl komma när domedagen är inne. MEN, innan dess tänkte jag bara hinta till er om VARFÖR ni ska se planetens roligaste samt mest sevärda serie. Ca 20 minuter perfektion i vardera avsnitt med SÅ genomtänkta manus SÅ genomtänkta detaljer SÅ genomtänka kläder SÅ genomtänkt serie. Wow. Det finns verkligen en anledning till varför jag bokstavligen alltid ser om serien non-stop,

Gjorde till och med 3 quiz och 3 saker lärde vi oss från det

1. Jag hör hemma i Jay & Glorias familj

2. Jag liknar Glorias karaktär mest

3. Jag fick 27/30 rätt på "hur mycket kan du om modern family?"

Så, nedan radade jag upp (helt omöjligt att välja favoriter från 10 års tid?!) några scener jag föll lite extra för Hoppas så att jag lyckats "influens:a:" er till att se serien. Har faktiskt lyckats övertala typ 20 personer att börja se den, och ingen- då menar jag ingen- har slutat efter första avsnittet ;-)


Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Det är verkligen världens bästa serie :/
nouw.com/seagullcrying
irmastenson
irmastenson,
Men visst är det?! ÅH :'(
nouw.com/irmastenson