10 k fattigare efter helgens bravader


"Det hänger på en sak" och så vart det verkligen några dagar tillbaka i kalendern. Barcelona är en dröm, men en dröm jag får vänta med. För ärligt talat så bokade jag med årets absolut sämsta bolag så om jag ens får pengarna tillbaka är jag glad. Vueling suger rent ut sagt.

I ALLA FALL. Så passerade vi en helg som bjöd på det bästa från vad en en avslappnad helg kan erbjuda. Tänkte att innan vi sluter ögonen för kvällen, att vi skulle kika på hur jag på 3 dagar gjorde av med 10 k?Fredagen inleddes i ren och skär mys-anda. Innan dess fick jag dock provköra en kollegas uuuuurballa bil. Jag är småsugen på att köpa en sådan rackare till&från jobbet- kan ni inte se mig och Z köra i den? Jag kan till 110%.

På lördagen släpade jag med Yara till IKEA för att testa lite bord och lösa den eviga gåtan... runt eller avlångt bord?

Sidenote: Haha alltså usel bild på maten men ÅRETS cred till IEKA: i och med pandemin fick man ta sin bricka till en självscanningskassa. Inte visste vi att en kamera prickade in precis vad vi hade på tallriken. Haha asså jag är ändå född in i denna revolution och jag stod helt paff med en minst lika paff Yara bredvid.
Den såg lix mina VEGO-bullar :')


På lördagen träffade jag tvillingduon för en middag med även Martinas tjejvänner. Vi slog oss ner på NABO (för er Helsingborgare- gamla Bonasera i stan) som verkligen briljerade i vego-köket. Fått höra att kocken vart duktig på pastarätter och det vill jag verkligen hålla med om. Tips- beställ 1-2 rätter, alternativt en tredje att dela på men pastarätten är ett måste!


Kolla vilken fin donna jag hade som bordskamrat- Viktoria hela vägen från huvudstaden. Vi ska äntligen komma igång med tavlorna hon ska måla åt mig- läggan kommer bli så så fin! Hon är så duktig och litar på henne fullt ut, så länge hon penslar o grejar i gråa färgtoner d.v.s. haha!

Sidenote: Jag ska faktiskt också dra igång ett eget målningsprojekt, ett speciellt, tänkte göra ett separat inlägg när dagen med stort D kommer!


Haha magsår på att visa upp en halvfärdig lägga. Men jag måste nog mata er med något nu, tror allt ni sett på riktigt är typ min soffa och någon halvtaskig mäklar-detalj-bild-ingen-bryr-sig-om-egentligen. Men, jag körde på runt bord på IKEA och fanken vad nöjd jag blev. Blev en dyr helg med stolar, bord och även en designbänk till hallen (skyller på och tackar Yara) men vi börjar komma någon vart. Näst upp är elementskydd som jag tänkte göra själv plus gardiner till fönstret bakom matplatsen.

Imorgon då? Veckans schema? Återstår att se för er, men imorgon blir en sjuuukt barndoms-dag som jag väntat på länge. Godnatt gänget!

Gillar

Kommentarer