13 SNABBA MED IRMA

Foto: Emma Svensson

1. Jag går emot min konsekvensetikska sida då jag liksom tjurar och NYC:bor går mot rött allt för ofta....riktigt dåligt egentligen...

2. Jag tänker allt för mycket på saker på en detaljerad nivå, tror inte ni har träffat en sådan övertänkande person förut. Ser mig själv lite som en Kvinnlig version av Dr. Sheldon Cooper när det kommer till tänkande.

3. Någonstans där inne i min hjärna, bland allt IQ och alla låttexter samt andra former av minnen (kommer typ ihåg vad min kusins nästkusins kompis la ut på "bdb" för 6 år sedan) finns det något som får mig att tro att vårt lagringsutrymme i hjärnan är begränsat.. Trots det har jag tid att följa nästan 20 TV serier och samtidigt prestera högt i skolan.

3. Jag tar utbildning på första och största allvar.
Allmänbildning är grunden i livet. Visst du kanske blir upptäckt när du packar varor på Walmart eller när du spelar in en sexvideo som sedan läcker ut, men vilka kunskaper ska du använda när du ska förlita dig på kollaborationsintresserade, när du ska hantera det ekonomiska? Du kan ju anställa någon för allt det, men det är lätt att bli utnyttjad när man blint litar på andra. Nope, skolan är grunden för livet, så är det bara.

4. Jag älskar media och allt som är närbesläktat till det, är det någon som har koll på det senaste från de hetaste kändisarna är nog jag. (efter Billboard och Nyheter 24 dådå...)

5. Talangfull och ambitiös kan ni skriva upp att jag är, redan som ung ställde jag upp i tävlingar inom Dans, Ridning, Friidrott och Sång. Fick faktiskt ett litteraturpris när jag gick i 4:an, höhö. <-- Skrytmåns.

6. Fotboll är dessutom något som satt lika tajt om hjärtat som skydden för benen gjorde. Men efter att ha provat alla positioner (Målvakt plus min mini kropp är ju dock en onödig kombination) och haft en fast position som mittfält var det dags att ta av tröjan med nummer 13 på (Back - 7, Topp - 16) till min efterträdare.

7. Jag var en riktig hästbrud. Nej jag red inte på Shettlandshästar, i tidig ålder bondade jag faktiskt över mocka & hö med Fullblodarna, som var twice my length så deså!💁

SIDENOTE: I skrivande stund (växlar jag mellan detta inlägget och 9gag) har jag trätt in i 2:dra ring aka helvetet som många refererar det som...

8. Jag älskar musik. Musik är min (öron??) drog, älskar verkligen musik. Tror nog min pojkvän kan intyga om det haha^^ Vid minsta lilla tillfälle ser man mig med lurar i öronen eller en högtalare i omgivningen. När jag duschar har jag musik, när jag sover har jag också / ibland musik, när jag lagar mat, städar, går rundor och pluggar, musik fungerar alltid för mig.

9. Jag är adopterad (vilket dem flesta säkert listat ut)
Ut ur min biologiska morsas mage for jag den 31 Maj 1998 och till Helsingborg den 22 November 1999 kom jag. Ni som inte läst mitt blogginlägg kring hur det är att vara adopterad får gärna läsa det HÄR

10.
Jag är en höggradigt självmedveten individ, är inte självgod eller egoistisk utöver de tillfällen då det krävs. Jag tycker att det är såå viktigt att respektera sig själv och framförallt vara nöjd med sig själv, man kommer långt i livet med det❤

11, Jag har lite tokiga regler för saker och ting. Färgkoder är nog det bästa exemplet. Jag klär mig inte i mer än 3 färger (extremt sällan kan det bli ett undantag med 4 färger), i mina framtida lägenheter får det också bara finnas 3 färger i ett rum. Detta är något jag till&från försöker motarbeta, men å andra sidan skadas jag inte av det och mår inte dåligt av det så då känner jag inte behov för att jobba bort det så att säga.

12. Jag är extremt känslig gällande djurplågeri, jag avskyr det och det är verkligen min svaga punkt. Ord kan inte beskriva min ilska gentemot de hjärtlösa och barbariska människorna som utsätter djur för minst lilla lidande för djuren.

13. Min stubin är mikroskopisk, herregud vad jag kan vara lättirriterad ibland. Måste vara min inre Latina som kommer fram. Egentligen är jag ohört respektfull med andra för att jag vet att alla kan inte vara bra på allt (jag menar, kolla på mig i matte...) och därför blir jag typ lugn av det tankesättet, men ibland blir jag sjukt irriterad på småsaker haha, oftast stackars PC som blir offret på den fronten😄

Gillar

Kommentarer