2 saker alla borde göra oftare!


Hola mi gente <3


Jag är helt avslutad i skallen idag och redo för att koppla av hemma.
Börjar få spänningshuvudvärk igen och är skraj för att få migränattack på nytt då de medicinerna som skrevs ut inte hjälpt mig ett dugg.

MEN, roliga nyheter kommer imorgon och ikväll väntar middag framför Suits på mig. Trodde för en stund att det var onsdag och att Modern Family skulle släppa nytt avsnitt...

Imorgon väntar även ett stort projekt på jobbet som jag ska driva i- skoj men nervös som tusan. Håll tummarna för mig!


Rubriken då?
Nope, har inte glömt! Veckans mål har vi inte pratat om, jag har listat upp 2 saker vi borde göra oftare och i veckan har jag som mål att pricka av minst 1 punkt!

1. Sprida mer kärlek
Blev utbjuden på dejt av en stilig engelsman. Som var på måttan att köra över mig haha... bara för att han skulle stanna mig när jag var på språng. Det gjorde mig så glad för någon kvart innan det blev jag dessutom överöst med smicker av ett gäng brudar som diggade min look- mer sådant!

Våga ge komplimanger till främlingar, våga stå upp om du ser orättvisor och sprid kärlek med något så enkelt som ett leende. Respektera läraren som lägger grunden för din framtid, ha tålamod med kassörskan som skannar in varorna till din favoriträtt och skriv under protestlistorna som räddar liv och planet. Det kostar dig ingenting och det ger så mycket!

2. Sluta drömma och börja göra!
Kom igen- finns det något du vill göra i ditt liv men inte gjort ännu? DO IT!
Du vet aldrig hur det kunde ha gått om du inte provade, det värsta som kan hända är att det inte går vägen. Men då vet du i alla fall att du har provat och gett ditt allt.

Så, vad säger ni? Nu tutar vi och kör på en FANTASTISK vecka!

Gillar

Kommentarer