2 SCHOOL DAYS LEFT

Att mängden plugg har minskat kan verkligen bli trist ibland, jag blir så uttråkad att jag börjar överväga att göra #CharlieCharlieChallange (skämt o sido), det har nått den nivån att jag stirrar in i väggen och börjar tänka på väggmaterialets kemiska innehåll, reaktioner och formler. Tänkte göra en pastasallad men så slog det mig att nu innehåller även det (precis som ris) spår av farliga tungmetaller. I dagsläget kan man dö utav allt möjligt.

Tisdagar och torsdagar är två lite dryga dagar i veckan då tisdagen blir en repetition av måndag samt förberedelse inför onsdagen, medan torsdagen är en repetition av onsdag och förberedelse av fredag. Lite som D och B betygen.

​​SIDOSPÅR: Har börjat skissa och planera den nya designen som släpps i sommar, datum är däremot inte spikat än men det någonstans mellan slutet av Juni månad till början av Juli månad! Är galet exalterad för vad som komma skall, hoppas att slutprodukten tillfredsställer er läsares syn lika bra som den gör för mig som bloggare / skribent. Har ni frågor kring den kan ni ju tagga till inför nästa frågestund som äger rum på bloggen den 1/6! Tjoho.

Gillar

Kommentarer