2019, dig ska jag älska


- Bilderna är i samarbete med Gina Tricot och min tröja hittar ni HÄR -Hej på er! Söndagen igår var helt smockfull och det blev mörkt så snabbt så hann inte knäppa bilder på lägenheten, VILKET jag ska fixa asap. På tiden nu att ni får se lite uppdateringar! I alla fall. 2018 var händelserikt och turbulent, men från året tog jag med mig massvis av roliga minnen och även en sambo. Jag trodde att 2017 skulle bli svårt att toppa men 2018 la ribban högt må jag konstatera.

Vad händer 2019? Det finns många alternativa planer såsom SHM i Stockholm, arrangera en födelsedagsfest dagen i ära när jag fyller 21 och resa till USA med Fabian. Vad som redan är ristat i sten är en girls-trip med Emilia och Yara nu till våren, vart vi ska vet vi inte ännu men en sak är säker- vi kommer ha så satans roligt! Sommaren i Helsingborg ser ljus ut om vädret kan garantera lite sol. En ny festival kommer hit och bästisen från Nya Zeeland väntas komma hem lagom till min b-day (hur maxad födelsedagspresent?!) efter 1,5 års frånvaro. Låter kanske lite flummigt och ni kanske inte alls får en tydlig uppfattning om hur jag planerar mitt år. Ska försöka strukturera upp det för er längre ner! Men huvudsakligen ska 2019 bli riktigt mäktigt. Saker ska hända detta året.Resor: Iväg med Yara & Emilia på den fetaste tjejtrippen någonsin, behöver mentalt förbereda mig redan nu för att tänja på gränserna lite. Jag och Fabian har inte spikat något men vi båda vill åka iväg någonstans till sommaren, vi har ju mitt sommarställe (egentligen lika mysigt på vintern, hösten och våren) och lyan i Holland. Men vi ser nog båda fram emot att koppla av någonstans där ingen av oss varit tidigare. Mot julen kaaaanske en resa till USA kan gå av stapeln, vi ska till samma ställe som vi planerar att åka på bröllopsresa till (ja vi älskar att snacka om sådant, 90 % jag och 10 % Fabbe).

Bloggen: EN NY TID VÄNTAR. Mina projekt för året kommer kretsa kring vår globala uppvärmning, djurens rättigheter och psykisk ohälsa. Hur jag fördelar det under årets gång får ni se men detta ska bli bättre än bäst. Jag tror starkt på den skillnaden jag vill göra och det lyftet min blogg kommer att få. Det känns så bra att försöka förändra världen med små steg, med hjälp av många fina människor. 

Mig själv: Denna hösten ska vara bra, denna hösten ska vara bättre än mina förra. Jag ska lägga upp en ny strategi för mitt välmående och låta träningen ta ut ilskan och ångesten som träder fram med jämna mellanrum. Ni kommer verkligen få ta del av mig på ett personligare plan i år för mycket att projektet om psykisk ohälsa kommer jag prata från mitt egna perspektiv. Utöver det vill jag jobba för att bli vegan, så det ska definitivt bli ett roligt projekt!

Övrigt: Jag ska i år unna mig själv något riktigt bra och fint. Därmed punkt. Nej men, typ. Jag har inte bestämt mig riktigt ännu, men något ska jag göra. En tatuering, en resa eller någon rejäl välgörenhetsdonation? Ingen vet ännu!


Gillar

Kommentarer