Gå till ,[object Object]

24 TIMMAR KVAR

- BIlderna är tagna av CaJu Media production -


Nu är det inte lång tid kvar. Hela jag är tom i kroppen. Illamående och nervös är bara förnamnen. "Om jag mår såhär inför England, hur ska jag då må inför New York nästa år? Herregud" är en av frågorna jag ställer mig i skrivande stund. Medan jag klappar mig själv på axeln för att jag faktiskt gör detta känner jag i samma veva en viss ångest inför att lämna bekvämligheten.

Jag har aldrig varit någonstans och inte känt en kotte. Men nu är det verkligen me, myself and I. (Är förvisso bekant med 2 stycken som bor där..) Ännu värre blir det väl i New York eftersom distansen till Helsingborg är otroligt mycket längre i förhållande till England- Helsingborg.

Packningen då? Jo den flyter på, kämpar på så gott jag kan. Tog paus och sa hejdå till pappa, sjukt att han nu är ensam i den stora lägenheten. Sa också hejdå till Zippo vilket var tufft- vem ska nu vakna upp vid min fotände på morgonen och se efter mig? En dag som denna vägrar jag verkligen lyssna på emotionell musik. Det känns som om gråten ligger i halsen och tårarna är redo att ösa ner. Sätter jag på "Malibu" kommer tårarna verkligen spruta- den påminner mig verkligen om min personliga utveckling och min kärlek till mina vänner. Åh. Detta är tuffare än vad jag trodde, och jag står inte ens på flygplatsen ännu.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,

Vad vacker du är!

nouw.com/nikolinapettersson
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! ❤️
nouw.com/irmastenson
HandlaSmart
HandlaSmart,