25% rabattkod hos NA-KD!


Hej gänget!

Asså skojar inte, jag är helt slut idag. Vi ska ju ha en rejäl kick-off med jobbet på lördag och jag har fixat inför lördagen precis hela denna onsdagen. Shopping, förberedelser och allt sådan skojigt. Jag drömmer ju om att en vacker dag få arrangera riktigt stora event så när jag blev utvald till detta blev jag redans glad. Även om det är en del av mitt jobb fick jag stå ansvarig för lite lyxigare uppdrag hehe!

Annars då? Jo, bloggandet har gått segt. Helgen tog ut sig rejält på mig kan man ju säga... får man ens säga jetlaggad när man varit i luften totalt typ 2,5 timmar? Haha, tveklöst!

I alla fall, står i köket nu och fixar matlådor. Igår blev det pasta, vegofisk med en god sås. Broccoli och spenat fick fylla ut min krämiga sås. I måndags blev det thailändskt med sjögräsnudlar (vegan!) , bönor och massa godsaker från det thailändska köket! MUMS! Denna gången blir det vego pulled-pork och svart råris. Lite sallad till det så är ännu en lunchlåda fixad!

Hörni! NAKD har en massiv rea. Jag är inte mycket för att handla online om det inte är något särskilt jag vill unna mig eller som inte går att få second hand. Så jag brukar kika på hemsidorna för att se vart jag kan hitta bästa kläderna och jämföra utifrån det! NA-KD har ju verkligen game asså, det ger jag dem. Går inte att bläddra bland jumpsuits och blusar utan att favoritmarkera minst 5 plagg hehe!

Såg att Moa har en rabattkod till er, så in med "MOA25" i kassan för en go rabatt eller bara kika under sale för prylar som har ännu större rabatt!

Härnäst? Fixa klart matlådorna och kila till gymmet!


1:an här // 2:an här // 3:an här
1:an här // 2:an här // 3:an här
1:an här // 2:an här // 3:an här
1:an här // 2:an här // 3:an här
1:an här // 2:an här // 3:an här

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh mycket snyggt! 😍
nouw.com/evelinarou
irmastenson
irmastenson,