<3


Hej, minns ni mig? Det gör knappt jag. 2019, året som skulle börja helt magiskt med mitt stora projekt som jag ville satsa allt på. Som jag laddat upp er till max inför. Allt gick i kras. Egentligen inte i kras utan mer bortprioriterat.

Jag balanserar i olika vågor och bara rakt in i februari möttes jag av händelser som tryckt ner mig mot havets botten. Förra hösten skulle bli vändningen efter flera jobbiga höstperioder i rad där jag mått otroligt dåligt främst psykiskt men även fysiskt.

Det jag blir förbannad på är hur taskig jag varit mot er, min trygga punkt. Min blogg som jag drivit i så många år och klättrat högre och högre med för varje år. Mitt lilla imperium. Det finns några glädjeglimtar från min senaste vardag jag drömt om att dela med mig av men det tar emot att sätta en press på uppdatering till er. Lättare om jag bara skippade inlägg som dessa och fortsatte, men jag fungerar inte riktigt på det viset. Jag är inte mer än människa och det vill jag visa. Men att öppna mig för hela världen (ta det uttrycket med med en nypa salt lol) är en nivå jag inte nått ännu. Jag vill så gärna dela med mig av allt till er, men babysteps är den enda metoden för mig just nu.

Jag behöver en nystart. Jag behöver ha något att se fram emot om dagarna och sysselsätta mig med på djupet. En ny inspirationskälla och motivering. Nej, jag ska inte söka till Paradise Hotel haha. Aldrig någonsin. Jag ska bara ta tag i allt och fortsätta fram, jag har ju fantastiska människor i mitt liv som alltid är där. Kram på er, världens bästa gäng.

Gillar

Kommentarer