31 SAKER

God förmiddag bloggisen! Nu ligger jag i sängen och bara gosar. Snart ska jag ta tag i dagen med lite träning.
Hittade en blogglista som innehöll frågor som jag är rätt säker på att ni faktiskt inte visste om mig! Vi får se!

1. Vad har du för skostorlek? Varierar ju på skossingen, men vanligtvis hamnar det någonstans från 36-38. Men min fotlängd är 37.

2. Brukar du skratta för dig själv? Självklart! Jag är inte den som som ligger i sängen med värsta poker-facet och skriver "HAHHA OMG DYING" i chatten, jag är den som på riktigt skrattar otroligt mycket.

3. Tror du på horoskop?: I början gjorde jag det. Men när jag av olyckshändelse läste fel stjärntecken och kunde relatera till vad som skrevs i den kolumen började jag tänka om. Jag tror att man väljer att låta det passa in i sitt liv på minsta lilla sätt, men att det i själva verket hade kunnat passa eller inte passa någon annan med samma stjärntecken eller inte samma stjärntecken.

4. Vad var det senaste du åt? Gröt till frulle ihop med en juice!

5. Nyckelordet för att beskriva dig? Energifylld

6. Senaste personen du pratade med i telefon? Johanna!

7. Vad är det första du ser på en person? Stilen och i sin tur personens ögon / leende.

8. Tv eller dator? Datorn- mysigare och smidigare!

9. Favoritprogram på TV? Wow vad svårt. Suits, Modern family eller Stranger things!

10. Har du blivit sviken någon gång? Ja verkligen. Men vilken tur att man har det så man är mer konsekvent i tänkandet och inte blir naiv.

11. Något du ångrar? Jag tror inte på att ångra saker- onödig energi. Men något jag faktiskt ångrar är att jag inte gick på Ariana grandes välgörenhetskonsert för Manchester-tragedin eller ens hennes konsert från hennes turné i år.

12. Hus eller lägenhet? Lägenhet alla dagar i veckan!

13 Är du ytlig? Herregud nej. Vem pallar bry sig? Jag kan absolut bry mig om att flödet ska se snyggt ut och att jag alltid ska vara fräsch osv. Men annars nej.

14. Kramar eller kyssar? Haha kramar, lätt! Kyssar är absolut mysigt men kramkalas är så underskattat!

15. Använder du linser? Yesbox!

16. Vad är viktigt hos en partner? Vegetarian eller vegan (eller i alla fall vara öppen för det). Sunt förnuft, uppriktighet, lojalitet träningsvan, go humor och ambition. Människan får verkligen inte spola med toalettlocket uppe

17. Är du kär i någon kändis just nu? När är jag inte det?

18. Hund eller katt? En hybrid av båda!

19. Har du älskat någon? De som jag faktiskt älskar försvinner inte från nivån att jag älskar dem. Jag tror inte på att om man älskar någon att det kan försvinna, så vidare inte det finns ett bra skäl till det.

20. Politisk tillhörighet? Jag är sjukt blandad på den fronten men skulle placera mig i det liberala tänkandet. (Viktigt att ni särskiljer på politiska ideologier och de svenska partierna. Det är en stor skillnad på dem två)

21. Har du någon gång skjutit med en pistol? Räknas vattenpistol? :p

22. Gillar du att åka flygplan? Kommer låta sjukt- men när jag flyger själv är det inte roligt för då känns det så ovärt att eventuellt dö ensam. Så om jag åker med någon annan är känns det bättre!

23. Något du stör dig på? Folk som inte är pålästa när man har konversationer plus de som klagar utan att göra något åt saken. Likeskåta människor och de som ska fota & filma exakt allt istället för att uppleva det och knäppa någon bild eller filma en videosnutt!

24. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt!

25. Vad gör du just nu? Ligger i sängen och myser med ansiktsmask!

26. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra? Ja verkligen!

27. Är du på arg på någon just nu? Nej, bara onödig energi haha. Är jag arg på någon tar jag upp det med personen och löser det direkt.

28. Vill du bli kär? Nej gud nej!

39. Senaste du köpte till dig själv? Hm, köpte en tröja på Tiger Of Sweden och klickade hem ett armband från Guess. Så det är väl det.

30. Vem vill du träffa just nu? Min syster.

31. Löften för 2018? Att komma härifrån! Flytta eller resa- bara jag kommer ut från Helsingborg!

Gillar

Kommentarer