365 dagar


Kärlek kan göra så fruktansvärt ont, kärlek kan vara så underbart. Det skiftar som natt och dag. Kärlek kan läka dig och förgifta dig på samma gång. Kärlek kan få dig att fatta hopp för mänskligheten medan den kan få dina hopp att fullständigt rasa.

Fabian har varit min stöttepelare i 365 dagar genom händelser som tryckt ner mig till botten. Han har kämpat för mig när ingen annan har gjort det och varit min livsglädje samtidigt som han har varit min ångest.

Under vår tid har vi fått kämpa oss genom tuffa motgångar som gång på gång fått oss att bli galna men även bevisat gång på gång hur mycket vi båda älskar varandra. Allt är inte självklart alltid och det behöver det inte vara heller. Så länge man älskar varandra, det är det viktigaste vi har.

Jag är så förbaskat kär i dig Fabian. Du har gett mig en helt ny syn på kärlek. Jag tänker på dig i allt jag gör och ser bara dig när jag fantiserar om framtiden. För visst är det du och jag mot resten av världen? Visst är vi en duo som alltid backar varandra till varje pris? Jag är så tacksam för vår övernattning på Falkenberg Strandbad. En tripp vi båda så desperat behövde. Som vi behövde det. Slappna av, skratta, bada, massera, få massage, pussa på varandra lite extra och äta fantastiskt god mat.

Sidenote: Vill ni se bilder från helgen på Falkenberg Strandbad? Kika in här imorgon för en maxad bildbomb. Vi kom nyss hem och innan Martin och pappsen kommer hit på taco&fotbollskväll ska jag go loco på Lightroom med bilderna från helgen. Har verkligen haft kramp i fingrarna efter att låta kreativiteten flöda genom bildredigeringen och få publicera lite fräscha bilder. Kram på er!

Gillar

Kommentarer