365 DAGAR TILLBAKA...

... och ni finner mig här, i den absoluta centralaste delen av Helsingborg. Klockan är 14:57 och jag står på flaket och hoppar. Jag sjunger för fulla muggar och det finns inte en enda sekund då jag inte ler. Hur uttorkad och varm jag än är. I mina vita byxor och min vita blus öser jag på flaket som inget annat i livet betyder något för stunden. Precis så var det. Den absolut bästa dagen i mitt liv. En dag jag hade väntat på så otroligt länge. En dag som förblir monumental och historisk för mig.

Skolan var tuff, rolig, lärorik och känslosam. Från att lämna familjeklassen i grundskolan till att börja gymnasiet och träffa fler fina människor. Tänk ändå hur många år man spenderat i skolan och hur stor del av livet man tillbringat där. Inte konstigt att man blir ett med sina klasskompisar. Det råder ingen tvivel- fasiken vad denna perioden har satt prägel på vem jag är idag. Jag har utvecklats något extremt.

Jag fick så mycket kärlek den 9 juni 2017 att jag fick ett nytt hopp om mänskligheten. Allt kändes så möjligt och det kändes som att "the sky was not the limit, space was". Så många fina människor som uppvaktade mig och sköljde ner mig med kärlek. Vad hade man inte gjort för att uppleva den dagen igen? Vad hade man inte gjort för att samla dessa människorna i ett rum så inget illa någonsin kan hända dem?

Jag hoppas innerligt att ni studenter ser till att njuta av dagen. För du får den bara en gång i livet. Dansa tills blåsorna poppar upp dagen efter, sjung av dig din röst, skratta tills magen krampar och le som om ditt liv hängde på det. Allt annat löser sig sedan. Det viktigaste är att du har en oslagbar dag. För just du har kämpat för att komma dit du är idag. Enda sedan barnsben har du krigat på alla möjliga sätt och du förtjänar att vara lycklig. Kram kram kram kram på er alla!

Gillar

Kommentarer