365 DAYS AGO - NYC

För 365 dagar sedan var det dags, äntligen skulle jag bege mig till den stad som ligger mig närmst om hjärtat. För 366 dagar sedan låg jag i sängen min och vred och vände på kroppen av nervositet, inte med rädslan att staden inte skulle leva upp till förväntningarna (visste redan att oavsett min ribba, skulle NYC krossat den och flugit flera mil över den). Hade inte riktigt smält det, att jag skulle dit, tro mig jag hade inte smält det när jag landade heller, det var inte förrän när jag kom hem som jag förstod hur galet det var. (Levde liksom i nuet förstår ni).

Tiden där var så händelserik att inte ens 2 systemkameror hann med, min NYC inspirerade Spotifylista totalt sönderspelades när jag gick längs med Fifth Avenue med alla shoppingpåsar i försök till att dra en Blair Waldorf (skoja, vi alla vet att det är fullständigt omöjligt), när jag satt på trapporna på Times Square som mitt favoritgäng i Glee också gjorde, när jag inte gjorde annat än njöt.

Att flyga hem på morgonen då det var min sextonåriga födelsedag var inte fel någonstans, att få spendera en del av den i min favoritstad och den resterande delen med mina nära & kära hemma i Helsingborg, perfekt kombination, right?

Tänker spara er x antal timmar med att inte skriva exakt allt som slår mig när jag tänker tillbaka på resan. Men en sak kan jag klämma in: Detta är min absoluta favoritplats i hela världen, utan någon liten enstaka tvekan. New York tillhör mig och jag tillhör New York.

Gillar

Kommentarer