5 månader utan varandra


Ah men kan vi snälla prata om detta. Kom som en chock när jag faktiskt kom på att det var 5 månader sedan jag sist träffade mor min. Men, in klev jag i lägenheten efter jobb och där stod hon fit for fight för middag nere på Timjan och tång- som levererade fantastisk service till mig som vegan. De erbjöd ju för fasiken vegansk ost- många restauranger har inte ens koll på vad det är och ger mig istället en tallrik "kaninmat". Bruh. Tipstips till mina vegovänner där ute!

Torsdag och ett steg närmre fredag. Dock är klockan på tok för sent på natten och vill egentligen bara ha en helg där jag kan sova ut. Men först skall denna vecka betas av, jag är inne på dag 3 med träningsvärk (lol) efter att jag tagit tag i gymmet igen. Vill få in rutinen att träna innan och/eller efter jobb igen. Typ styrkeövningar utomhus i samband med morgonprommenixen med Z (kanske hopprep också!) och ett hårdare pass på kvällen, saknade så när jag var riktigt flitig på det där!

Ikväll blir det allt annat än träning, vi skall ut och äta på Olssons Skafferi (fun fact: jag jobbade där en gång i tiden!) vilket jag är määääääktigt taggad på. Tro mig när jag säger det- man fällde inga tårar direkt när man glömde lunchlådan hemma. Ska bli spännande att prova- har aldrig ätit där som vegan (tror jag?) så förvänta er en full rapport!

Helgens planer blir dunderroliga, men mer om det imorgon ;-)

Jag blir så sugen på att visa er hur det ser ut här hemma, men ni känner mig ju. Jag visar när allt börjar runda av sig och bli klart! Haha ni bara "öuhm du har bott där i snart 1 år men absolut hur mycket mer ska runda av sig?".

Äntligen en bättre bild på luggen. Tror seriöst jag klipper "riktig" lugg nästa gång, passar ju som in i bomben på mig vet ärligt inte hur det tog så lång tid för mig att komma till skott.

Mammsen visade upp totalrenoveringen i hennes lägga i Holland. Jag som avskyr badkar blev till och med imponerad, tänk då nivån!

Så glad att jag inte gjorde gadden på fingret faktiskt, jag älskar att bära ringar ju!

Gillar

Kommentarer

Amandaya
Amandaya,
Åhh asså lyckan som vegan när man får något annat än två salladsblad, och till och med finns flera rätter veganska😍😍 Lycka på hög nivå😅😍
nouw.com/amandaya
irmastenson
irmastenson,
MEN ELLER HUR! Asså haha på riktigt tror inte folk fattar hur glad man kan bli över en sådan sak! :')
nouw.com/irmastenson
Amandaya
Amandaya,
JAA men verkligen, bara veganer som fattar sånt haha ;D
nouw.com/amandaya