5 saker att se fram emot

Hej gänget!

En aningen morgontrött Irma checkar in. Jag har ändå försökt lägga mig i tid sedan i månads men tror att jag behöver få en rutin. Jobb står i vanlig ordning på schemat, gud jag jobbar verkligen varje dag inklusive helger. Ska bli skönt med semester snart. Nästa år ska ju jag iväg på en jäkla resa, mer om det en annan gång när allt är bokat.

Ikväll ska jag träffa tjejerna för att göra något vi alla väntat flera år på. Plus äta sushi hihi.
Eftersom det varit lite röriga inlägg på sistone tänkte jag kort lista saker jag ser fram emot som även kan stå som sammanfattning för vad sommaren ska erbjuda!1.Lansera projekten.
Okej båda projekten får en punkt tillsammans. Jag är så pepp på att äntligen få berätta vad vi pysslat med.
Det närmar sig allt mer och mer. Tiffany är bortrest nu så jag sitter med planeringen själv medan den lyxliraren bilar rundor i Europa med Rasmus.

2. Bara vara hemma och chilla.
Allvarligt asså. Har inte varit hemma en enda kväll och knappt sovit hemma heller för den delen. Rip flyttkartongerna som står kvar. Jag behöver ha en ensam kväll hemma. Spikar något nästa vecka då denna veckan såklart är fullbokad :-)

3. Ariana Grande gör Amsterdam
Men gud. Det är så snart. Inom två månader har jag sett min gudinna live samt unnat mig själv en resa till Amsterdam där gamla vänner från Amsterdam väntar.4. Bli av med min hosta

Usch. Festivalen gjord sitt med att pajja halsen min som börjar bli tjock, jag börjar förlora min röst på grund av hostan. Kanske dock inte bara är på grund av allt sjungande på festivalen dock ;-)

5. Få en rutin på bloggandet igen
Jag känner att bloggen är lite rörig och saknar struktur.
Jobbar för fullt på den fronten så ha tålamod med mig bara!

Gillar

Kommentarer

elin90
elin90,
Vacker du är!
nouw.com/elin90
irmastenson
irmastenson,