5 SAKER JAG VILL GÖRA I HÖST

-Inlägget är i samarbete med Bubbleroom -

Ni hittar playsuiten HÄR

Haha, så fort solen försvinner kommer höstkänslorna fram. Det märks att man är bortskämd med fint väder för humöret droppar snabbt så fort man inte får sommarsolen och värmen. I takt med att det idag inte alls är något top noch väder har jag suttit och klurat på vad jag vill göra i höst. Jag älskar ju att driva projekt och se dem växa, så här är 5 saker jag redan nu vet att jag vill pyssla med. Up next? Lunch i stan med Emma!


1: Söka efter mina biologiska föräldrar. Detta kan jag utom all fråga börja med redan nu, helst igår. Men det har varit ett ångestladdat projekt för mig, men med Fabian vid min sida har jag en helt annan inställning inför att söka efter mitt ursprung.

2. Skapa drömlägenheten ihop med Fabian. Detta är ju ett projekt som i någon grad kommer bli av under det att vi faktiskt ska flytta ihop i Oktober. Det ska bli så roligt att strosa runt i inredningsbutiker med mitt livs kärlek och få framkalla vår egna lya med vår egna smak som utgångspunkt. Kommer typ uppdatera bloggen 3 gånger per dag känns det som haha!

3. Börja podda. Jag pratade ju i radio för ett bra tag sedan och fick upp ögonen för det rätt kvickt. Har hört från olika hörn att jag har en bra röst för podcasting så det kanske bara är att sätta igång? Jag behöver å andra sidan ett mäktigt bra ämne!


4. Finna passion för en sport igen. Jag saknar gemenskapen i fotbollslaget och min prestationsförmåga med ridningen. Just nu gymmar jag aktivt och har ju fallit pladask för löpning kombinerat med boxning. Men vill prova något nytt!

5. Bli vegan och bli mer involverad i kampen för djurens rättigheter. Jag vill gå med i någon organisation och bli representant för djurens rätt. Jag vill väcka liv i de politiska frågor som har inverkan på vår kära planet och alla dess vackra varelser. Ni vet ju hur väsentligt det är för mig med både djuren och planeten.

Gillar

Kommentarer