5 saker jag vill uppnå innan 25

Rare pic of me varje dag denna månaden när maj bokstavligen är proppad med födelsedagar och blommor. Folk pippar tydligen lite extra i slutet av sommaren- semesterlycka eller semesterångest?

Hej vänner. I lurarna flörtar Victoria Monéts låttexter med mig och jag är på g hem. Imorgon är det sista dagen för veckan vilket till min förvånad ska bli skönt. Jag brukar ju vara ganska manisk med mitt jobb, men jag ska jobba med YT kanalen hela helgen hihi. Snart händer det grejer hörrni!

I vilket fall som helst, hennes låt "Ass Like That" är nog min kvinno-anthem som peppar mig hela vägen till en löprunda ikväll. Jag har som mål att jag vill avklara ett maraton innan 25 så får väl slänga på mig dojjorna i god tid. Apropå det finns det fler saker jag skulle vilja pricka av lagom till 25!

1. Köpa min första Rolex. Nej men, jag är inte en människa som bär klocka vanligtvis. Vill hellre ha en smart-klocka som jag kan effektivisera livet med. Men ser det mer strategiskt, det är en bra ekonomisk investering och försäkring. Värdet går ju bara upp på uren så när jag fyller 25 vill jag ha en på min arm. Precis som far min har. Men får vänta på att de börjar tillverka helt veganska klockor.... tar nog ett tag ;-)

2. Avklarat 2 av målen med min YT-kanal. Jag tror så stark på min vilja att ändra den hemska djurindustrin och jag tror lika starkt på projektet att hitta mina biologiska rötter. Jag vill utveckla kanalen till ett imperium som bara vill göra gott. Jag vill bygga upp skyddsrum för räddade djur, stänga ner labb som testar på djur och väcka veganism-klockan i människor.

3. Pricka av NYC. Det kommer hända hörrni, men världen står också stilla just nu. Jag ser det som positivt för jag trivs bra på mitt företag och har stor potential att klättra.

4. Får pli på min psykiska ohälsa. Jag vill lära mig mer om mig själv och gå genom en riktig KBT-behandling. Jag tror absolut att det kommer göra under för mig.

5. Fått visa världen mina kreativa drömmar. Jag vill vara med och producera Eurovision Song Contest, producera mina egna låtar och skriva manus till en film jag får vara med och regissera.

Jag är så nöjd i skrivande stund med att jag är stensäker på en sak- jag vill inte ha något förhållande innan dess och tänker absolut inte inleda något. Tycker det är superskoj att dejta, träffa människor och vara för stunden. Jag är inte emotionellt tillgänglig just nu för att dividera min tid plus uppmärksamhet på "min andra hälft". Frågan är om jag någonsin kommer vara det? Livet som oberoende är något helt i min smak. Har ni några mål?

Gillar

Kommentarer