5 SNABBA MED MIG!

- Bilden är tagen av Carl Lindström -

Sneak peek, fler bilder från denna outfiten kommer!

1. Jag älskar organisering! Mina Spotifylistor är alltid i en viktig ordning och har en utvald bild istället för ett kollage på de 4 låtarna längst upp på listan. Mitt badrum är alltid städat och prytt. Jag försöker hålla det strukturerat i mitt rum, ibland är det lättare än andra gånger. Men min garderob är sorterad efter färger och mina väskor efter bokstavsordning utifrån märket. Eftersom jag har så mycket kläder brukar jag lägga om kläderna så de längst ner inte glöms bort, detta gör jag minst 1 gång i veckan.


2. Jag AVSKYR dåliga bakterier. Jag är otroligt äcklad när folk spolar med toalettlocket öppet. (När man spolar med toalettlocket öppet nyser i princip toan ut miljontals bajs- och kissbakterier. Dessa sprider sig till golvet, tandborsten och tvålen. På grund av den fuktiga miljön i badrummet överlever dessa bakterier i upp till 2 veckor!) Jag har alltså väldigt svårt för offentliga toaletter och saker som kortterminaler, stopp-knappen på bussar och allt sådant. Eller att prata i telefon genom örat, använder alltid hörlurarna. Telefonen har mer bakterier på sig än en toalett. Blä!

3. Jag har skissat lite på en tatuering! Dock vet jag väl inte riktigt om jag kommer lägga ut den osv för den lär bli väldigt personlig. Vet inte heller om jag verkligen kommer göra det, min smärttolerans är tragisk så kommer nog behöva sövas ner inför detta HAHA!

4. Jag följer 15 serier! Japp det stämmer. Finns säkert de som ser fler men detta är min gräns. De serierna jag följer just nu är: Riverdale, Stranger Things, Dynasty, 2 broke girls, Don't trust the bitch in apartment 23, New Girl, Castle, Gotham, Modern family, Devious maids, Superstore, The big bang theory, Fresh off the boat och 13 reasons why. Sist men för fasen inte minst- Suits. Det blir 16 serier totalt om man räknar med Under the dome, men den kollar jag väldigt sällan efter att den började floppa rejält...
Till alla mina vänner: Förstår ni nu varför jag inte bara kan börja följa dem serier ni tipsar om? :)

5. Jag måste ha i mitt earl-grey te i 10 sekunder. Varken mer eller mindre. Annars blir det för starkt för min smak. Där har vi en till sak om mig- jag är känslig för stark mat, tro det eller ej haha!

Gillar

Kommentarer