9 SAKER ATT GÖRA PÅ LOVET

Godmorgon mina vänner! Tänkte precis fråga om någon ens är vaken nu men så slog det mig att det är tisdag. Medan jag knaprar i mig knäckebröd (på något vänster har det börjat falla mig i smaken) och går igenom min to-do lista tänkte jag på er- vad gör ni detta lovet? Ni som har lov d.v.s. Ifall ni är planlösa eller har några tomma dagar som väntar på att bli proppade av punkter har jag listat 9 saker att göra på lovet. Schysst va?

Satt och bläddrade efter bilder från vad jag sysslade med 365 dagar tillbaka i tiden när jag hade mitt förra sportlov. Kom förbi nedanstående bilder på mitt hår när det var så långt och fint. Misstolka mig inte nu- jag tycker om mitt hår som det är nu också. Men det långa, tjocka och fina håret var mitt främsta signum som jag saknar något kolossalt. Längtar faktiskt tills mitt hår växer till sig lite.

Nej, nu behöver jag runda av blogginlägget och kicka iväg till jobbet! Vad sägs om att vi tutar och kör för en underbar tisdag? Bra, då säger vi så!

1. Rensa i ditt rum. De flesta slutar säkert läsa nu men lovet är ett kanonbra tillfälle att göra sig av med prylar som ändå inte används och någon annan kanske kan ha nytta av? Tänk såhär: Du tjänar pengar på att rensa ditt rum, hur smart? Populära tjänster att sälja sina prylar är bland annat Shpock, Tradera, Ebay, Sellphy och Blocket! Lägg gärna ut allt på fler forum så du når ut till så många som möjligt!

2. Läs en bok. På riktigt nu, välj ut en bok som du tror att du kommer orka läsa och ge den ett försök! Är den trist är det nog inte ditt stuk eller så borde du ge ljudbok en ärlig chans- kombinationen av PW och ljudbok i lurarna är mycket svårlagen!

3. Detoxa från sociala medier, ibland är det skönt att komma iväg från mobilen och bara få koppla av utan något som stör. Rensa tankarna helt enkelt.

4. Gör en makeover på dig själv! Sugen på en ny frisyr? Börja använda eyeliner om dagarna? Prova en ny klädstil? Sluta använda eyeliner om dagarna? Lovet är en perfekt "period" att planera din makeover, få den gjord och även vänja dig vid resultatet innan skolstart!

5. Se till att umgås med vänner, träffa nya vänner och ta kontakten med gamla vänner. Behöver jag ens motivera denna?

6. Unna dig en liten resa! Som Helsingborgare kan jag säga att en weekend till Köpenhamn eller en heldag i Helsingör gör susens när man behöver hitta på något! För er som bor mitt i landet är ju en tripp (weekend eller dagsutflykt) till en stad i i samma land också kan göra susens! Samla ihop ett gäng eller åk själv, det kan bli hur roligt som helst.

7. Baka dina favoritmuffins, denna gången med minst en ny ingrediens!

8. Se om någon serie, kanske Skam? (Denna kommer jag garanterat att checka av inom kort... är halvvägs på Castle nu hehe)

9.Se till att göra det du egentligen längtar efter under skoldagarna. Saknar du träningen? Att plaska på det där badhuset? Strosa rundor i den shoppinggallerian eller träffa de som bor längre bort? Passa på när lovet ändå är här.

Gillar

Kommentarer