Gå till ,[object Object]

A BETTER DAY

Hola mi gente.
I morse slog jag upp ögonen vid 7, alltid i tid. Gjorde min morgonrutin i ett någorlunda tempo innan jag begav mig mot skolan. Skoldagen bestod av Visuell Kommunikation, Naturkunskap och Spanska.
Visuella Kommunikationen behövde jag inte ta del av (är redan klar med vårt slutprojekt, extrauppgifterna är jag redan klar med så jag pluggar på annat under lektionstid) så jag följde glatt med E då hon skulle äta frukost. I min mage låg redan ägg och bacon så mer plats fanns inte, plus att mina enzymer var allt för trötta för att orka tugga igen. (Låter omöjligt, men så var det)

Man brukar kalla det "man sparar det bästa till sist" men det anser inte jag stämma in idag på mitt schema, Nationella Prov i hörförståelse, det gick däremot bra men är fortfarande så icke pepp på det mesta gällande Spanska. Tanken var att dra ut och käka idag med RS (Rasmus) och B3, men skolmaten var inte så dum denna veckan så skippade det idag haha.

Efter skolan drog jag hem med S, vi pluggade och drack lite gott på balkongen för att dämpa NP ångesten kring de kvarstående proven. Vid 16:30 drog vi vidare mot Laröds område för lite äventyr. En god vän till familjen har ett smyckesföretag som bjuder in till försäljning, brukar alltid gå dit då maten dem serverar där är så smakrik och fabulös hehe, tyvärr var det ingen mat idag då dem hade bytt lokal men det jag fyndade kompenserar för det hehe. Vi tog bussen hem och skiljdes åt i stan, snackade med B3 i telefon tills jag öppnade ytterdörren och möttes av en glad papi som hade lagat en av mina favoriträtter, vilket resulterade till en ännu gladare Irma. Nej, nu ska jag avsluta detta inlägget innan det blir för långt, ha en skön kväll mi gente.

Gillar

Kommentarer