A blast from the past - från kamerarullen!


Hej vänner! Idag är det tisdag och vi rör oss sakta men säkert mot fredag. Prickade precis av 2 riktigt skojjiga bokningar- en present till mig själv och ett äventyr som jag längtar sönder efter, mer om det en annan dag ;-)

Dock! Tänkte att vi skulle kika in vad som hänt på sistone, enklast är att slänga in bilder från kamerarullen. Är inte lika bra på det där längre, att leverera first-class-blogg-bilder, men det betyder också att jag verkligen vilat mellan pauserna. Så lite glädje i det. Men snart väntar en stor förändring på bloggen må ni tro, ni har ju knappt ens sett min lugg på riktigt?!

Vi börjar i alla fall kika på kamerarullen, nu ska jag slänga tillbaka blicken på Ronaldo på tv-skärmen!

Pappa och jag drog ut en sväng med leksaksbilen, för att brassa på banorna en sista gång för säsongen. Jag har som högst varit uppe i 220-230 och det är en helt otrolig känsla, säker bilkörning är verkligen så så skoj!

Det blev luncher i stora lass när de senaste dagarna har bjussat på fint väder. Jag är så glad och tacksam för de människor jag umgås med idag och för jag lyssnat på mig själv med de relationer som inte får mig att må bra.

MEN vilken skojjig kick-off vi hade med jobbet. Förra årret maxade vi med zipline, femkamp och grillande. I år blev det en fullsmäckad dag med paintball, prova VR-glajjor i studio. och lite galaj efteråt Jag själv tyckte att gå plankan uppe bland skyskrapor var absolut värst- det var löjligt svårt att intala sig att det var på låtsas. Har ni provat?

Nakenbad är nog sommarens bästa grej jag fått introducerat till mig- speciellt när jag upptäckte det rofulla med att åka dit själv. Personalen gjorde en supergod vegansk hummusmacka åt mig och direkt efteråt bestämde jag mig för att jag ska satsa på klippkort/årskort 2021. Nu kommer ni himla med ögonen, men för någon som avskyr bikinilinjer är detta ett perfekt ställe för mig. Längtar på en helt ny nivå nu till sommaren 2021.

Att inte ha matbord längre satt inte så fel när vi brunchade hos mig, vi tog en duk över soffbordet och placerade massa kuddar runtom- plötsligt såg det ut som något från en katalog. Score!

Gillar

Kommentarer