A VERY IMPORTANT DAY

Hola mi gente! Iklädd i en vit skjorta, svarta byxor med silvriga detaljer på skulle jag ta mig igenom tisdagen den 26 maj. Om 5 dagar fyller jag 17 år, herregud alltså.

"Vad vill du ha i födelsedagspresent?" är en fråga jag ogillar väldigt mycket. Det känns så egoistiskt att besvara den på ett motsvarande sätt "Orkar inte köpa denna, så köp den till mig för bitch jag lever i år igen" (skämt o sido). Personligen har jag precis det jag vill ha, gillar inte att vilja ha saker utan att skaffa dem inom snarast.

För att vara helt ärlig brukar jag inte besvara den frågan alls (idealet vore ju om man vågade lägga på men då fasen finns det en "ring igen" ruta), man kan ju blockera men hur schysst känns det gentemot dem äldre släktingarna? (Riktigt obror ju) Jag har inte riktigt trott på detta med materiella ting hit och dit sådär, speciellt inte på julafton då jag hellre ger till dem som faktiskt behöver det.

Nåja, min dag har bestått av massa händelser! Drog ner på stan med mami kort efter att jag slutade skolan för några ärenden. Därefter gick jag till min polare som driver en frisörsalong då jag tänkte klippa mig lite (bilder kommer imorgon) och chit-chatta med honom lite! Passade på att skicka ett sms till P.C om att gå ut och äta middag ihop @marconi vilket var så värt det! kändes så underbart att få en liten boyfriend/girlfriend boost under veckans gång, loved it! Anyway, ha en super duper härlig tisdag mi gente, adios!

Gillar

Kommentarer