"Äh, ska vi inte ta en cocktail också?"

Hej fina pinglor! Är allt bra med er idag? Hos mig är det solsken idag igen så humöret är minst sagt influerat av det. DOCK, haha nu kommer ni bara skratta. Men jag har blivit rätt täppt i näsan och på det hela en tung hals- sjukstuga på g? Typiskt när jag faktiskt bestämt mig för att träna ikväll. Jag kommer ge förvarningarna dagen ut innan jag ens sätter mina fötter på ett löpband. Hur underbar tajmning om jag blir sjuk nu inför flytten? Aj dånt tink så.

Igår slog jag om till favvis-stövlarna och mötte upp Emilia nere i stan. Vi båda förlorade vår (haha trodde först det var en inredningsbutik baserat på namnet) Linnea&Basilika oskuld igår och wow vilken mat! Personligen, om ni är i Helsingborg, rekommenderar jag alltid Thai Corner tack vare deras brutalt fantastiska matlagningskunskaper. Men, detta place var mer vegovänligt och de frågade till och med huruvida jag ville göra med buljongen (vegetabiliskt eller kött) vilket jag hyllade till max. Dock har jag inte ätit helveganskt på Thai Corner och tror helhjärtat att dem hade frågat samma sak. Summan av kardemumman- båda ställena är helt klart värda ett besök, eller två!

Kalaset som var proppat med god mat (min matkoma bestod av vegetarisk/vegansk röd curry med vårrullar som tillbehör) och massa catching up togs vidare till Mollbergs. Med förtroendet för bartenderns fria händer slank varsin 10/10 cocktail ner i omgångar mellan skitsnack och skrattanfall när jag skulle visa upp mina balkan-skills.

Blusen min kommer från NA-KD // Kappan från Michael Kors // Brallorna från NA-KD


Ikväll då? Jo men precis som jag skrev får jag avvakta med allt vad träning innebär idag. Drömmen vore faktiskt (tro det eller ej) att svettas loss på gymmet.

Update på mötet? Det går bra och jag är mest spänd just nu. Vill inte ta ut något i förskott så därför tar jag det lite piano. Men hoppas såå att det går vägen!

Vad får vi läsa i veckan? Hallå! En skojjig vecka har vi framför oss med vego-inlägg i vanlig ordning, djupare snack om min åldersångest och kanske även en presentation av det nya projektet? Ristar inte mina inlägg i sten så långt i förväg, vill hellre skriva det jag känner för där & då. Ni känner ju mig <3

Gillar

Kommentarer