ANIMAL RIGHTS

Jag är så fruktansvärt trött, mi gente. Jag är så fruktansvärt trött på människans groteska sätt att behandla djur.
Jag är så otroligt ledsen, mi gente. Jag är så ohört ledsen över hur människor torterar och plågar djur.
Jag är så förbannad, mi gente. Jag är så förbannad på hur världen ser ut idag.

Med den rubriken och inledningen tror jag nog ni alla förstår det övergripande temat om dagens blogginlägg. Ifall ni inte har förstått, vill jag presentera min nya kategori: Animal rights.

Animal rights innefattar exakt det som den Svenska översättningen betyder, djurrättigheter. Sedan barnsben har jag älskat djur och deras intresseväckande egenskaper, jag trodde att alla människor såg djur på det sättet jag gjorde, faktiskt. Men när jag för första gången fick det motbevisat, brast jag ut. Jag gick från att vara glad (innan jag såg videon) till att bli fruktansvärt ledsen, till att därefter blir riktigt förbannad. Jag ville göra skillnad, och den inställningen har varit som tatuerad i mitt hjärta, det försvinner aldrig.
Under dem senaste åren, i takt med att jag börjar närma mig myndigheten, har jag gått med i allt fler och fler organisationer vars syfte endast kretsar kring djurens välmående.

Jag var inte vegetarian, har aldrig varit under mina 17 år i livet. Däremot har jag sedan 2015 avstått från skolans kött, varför?

➡Därför skolorna köper in maten till ett så lågt pris som möjligt, och desto lägre pris desto sämre förhållanden har råvaran (d.v.s. djuren) levt under. (Gäller främst kommunala skolor).

Jag har dessutom hållit min lunch kost vegetarisk för att se om jag kan klara mig minus proteinet under dagarna, vilket jag efter min undersökning har gjort helt galant. Så nu 2016 håller jag min kost så vegetarisk som möjligt, däremot i en kort period kommer jag att äta fisk och lite fågel tills min kropp är helt redo för en omväxling .

Vad vill jag få ut av denna kategorin? Eftersom jag själv var omedveten om sanningen när jag var liten är tanken att få allt fler och fler människor att bli informerade om vilket elände, helvete och plågeri många djur blir utsatta för. I denna kategorin kommer jag alltså dela med mig djurens verklighet, och det är inte alltid  det ni ser på TV reklamen om hur kor betar på ängen så fridfullt, jag tänker ta upp sannningen och med mig har jag källor som är starkare än adjektivet själv. LET'S DO THIS.🐷🐮🐗🐑🐶🐭🐯🐘🐤🐔🐳🐬

Gillar

Kommentarer