Äntligen fredag!


Hej gänget och hallå fredag! Det är äntligen fredag och jag redan checkat av hemmafix med lägenheten och ännu ett träningspass. Att träna 5 gånger i veckan är inte så svårt egentligen. Funderar starkt på att köra varje dag, fast i olika träningsgrader så jag inte sliter ut mig själv.

I vilket fall som helst. Zippo är på besök och vi ska strax krypa ner i soffan framför Sex and the city...FILMEN! Denna gången var jag sugen på själva filmen och inte serierna.

På tal om filmer slog det mig när jag skulle summera veckans låtar som gått på repeat i mina lurar- i år kommer ingen ny fifty shades of grey ut?!?! Får väl köra en kväll där jag ligger bänkad framför trilogin som tveklöst placeras på top 10 av mina all-time-favoriter. Borde jag göra en fullständig lista tro? Får suga på den karamellen lite.

Fredag den 25 januari och årets Super bowl närmar sig, jag är extremt exalterad inför årets framträdande som leds av Maroon 5. Ett band med löjligt många hits genom tiderna som säkerligen kommer bjuda på en bra halvtidsshow. I väntan på det har jag (logiskt nog?) lyssnat på förra årets artist- Justin Timberlake och min favoritlåt från honom- Mirrors. Åh, den är så litterärt vacker.

Nej nu ska jag ta mig samman och se genom filmen innan middag i stan med pappsen och Fabian står på schemat! Ha en underbar fredag mina vänner och ta hand om varandra. Kramis!


Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Ha en fin helg <3333
nouw.com/noraandd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229