"ÄNTLIGEN" FREDAG

Vore nog inte lämpligt om jag tjoade för fredag då jag typ haft fredag hela veckan haha... men lite skönt är det i alla fall att vara ledig igen. Med mitt nya älskade schema slutade jag 1 idag och drog ner till stan med Emma för att strosa rundor, därefter slog jag mig ner på Fahlmans där Sofia och Ivar satt och fredags-fikade! Jag begav mig hemåt och tog ut Zippo innan jag hamnade här där jag i skrivande stund befinner mig - min soffa.

Ikväll ska jag ner på stan för lite drinkar med brudarna vilket ska bli så kul! Imorgon är det jobb som gäller, har inte bestämt mig för några lördags-planer ännu då jag helst vill vara hemma och bli 100% frisk. Det är stunder som dessa då jag verkligen märker hur roliga mina vänner är och hur ofta dem får mig att skratta (❤ ) eftersom det tar emot p.g.a. hostan... ska dessutom träffa min sångcoach på måndag och kan inte ens sjunga en mening ordentligt... Skitsamma, funderar hursomhelst på att baka något till imorgon då det var rejält uppskattat sist av hela personalen! 😁 🙏

Förresten: Jag skulle ju sälja väskan nedan men det var sååå jobbigt ljus ute idag så jag kommer fixa fler bilder åt er som är intresserade. Men det är i alla fall en svartfärgad Michael Kors väska som fungerar perfekt till skola/arbete för er som uppskattar mycket utrymme för både dator, kamera och böcker! Pris osv diskuteras privat än så länge! :)
Är ni intresserade får ni mejla till mig på irmastenson@hotmail.com

Ha en underbar fredag mi gente och glöm inte att ta hand om varandra!

Gillar

Kommentarer