ÄNTLIGEN kan jag berätta!


Hej gänget!

Shit vilken morgon, hade helt glömt att jag var tvungen att flytta bilfanet på morgonen vid 8 (R.I.P. livet i stan). Trots att jag lagt fram nycklarna så det skulle bli morgonens första påminnelse hjälpte det inte. Så upp flög jag 08:17 och var så stressad att det tog mig flera sekunder innan jag insåg att bilen var igång (hybrid, så den går förstahand på el).
Då snackar vi en stark 11 på en stressmätare.

I vilket fall som helst. Onsdag och har jag fullt upp på kontoret, projektet i morse hade en kämpig start MEN gick sin väg mot slutet ändå, ni vet ju hur jag är ;-)

Ikväll tänkte jag svettas loss i ett träningspass, för att sedan gosa ner mig i sängen framför all världens inredning ;-)


Rubriken då?

Nu kanske ni greppar av vilken anledning jag avbokade visningen igår? ;-)
För visningen innan den läggan visade sig vara den rätte och igår skrev jag på papperna. Cray-cray känsla och stress på det hela då inflyttningen sker redan andra december.

Sviten jag och pappa bor i nu är såld (vilket knäcker mitt hjärta i tusen delar) och pappa byter bostad efter årsskiftet. Det kommer kännas så underligt. Vi har bott här i kanske 8 år nu? Den våningens utsikt bemästrade att göra mig berörd. Ni som varit där förstår vad jag menar. Det är på allvar en mirakulös vy över Helsingborg och Danmark. Oj vad jag kommer sörja den 6:an såväl som den oöverträffliga utsikten. Mer bud på utflyttningsfest i den gamla än en inflyttningsfest i den nya haha!

Men till den nya läggan ska vi röra oss mot istället! Det är en 3:a med balkong, dubbeldörrar till sovrummen, tvättmaskin (det händer inte att jag flyttar in utan tvättmaskin), torktumlare, walk in closet, eldplats och ett enormt kök. Utmärkt läge och jag är så så så laddad på att möblera och inleda ett nytt kapitel i mitt liv.

Detaljer och bilder på nya lägenheten kommer, men ville bara droppa nyheten hehe!

Gillar

Kommentarer