Äntligen kan vi berätta: Vi ska börja podda!


*tar 83628 djupa andetag*

Jag kan inte fatta att detta händer.

Ska vi?

Ska vi verkligen?

Ja men afan.

"Ni borde starta en podd"

Hur mycket mer självklart kan det bli?Det är nu det händer hörrni! VI SKA STARTA EN PODCAST!

Här är vårt fina fina fina omslag målat av fina Alberte Olivia . Omslaget är pimpat med noga utvalda dekorationer, en baktanke vi kommer prata mer om i podden, såklart!
Det är där allt kommer hända numera ;-)Jag och Tiffany har känt varandra i ett års tid men redan hunnit bli väldigt tajta. Mina vänner har alltid tålamod med mitt influenser-yrke och sitter fint och väntar medan jag knäpper bilder på måltiden. Men Tiffany är ju precis likadan som mig. Så tror att vi klickade snabbt tack vare den gemensamma nämnaren.

Sedan är vi SÅ SÅ olika. Klädstilar, musiksmak, intressen och i matväg är bara några av alla olikheter vi har. Stora fördelar för podden med andra ord!

Omg podden. Ni förstår inte hur SKÖNT det är att skriva det ordet och kunna publicera det offentligt. Att slippa dölja det. Äntligen!

Jag är så så så glad att jag gör detta ihop med denna störtsköna brud som alltid sätter ett leende på mina läppar. Kanske lite mindre när hon drog iväg på semester sista veckan och jag stod själv med grovjobbet haha :-)

Men jag ser så så så mycket fram emot att släppa premiäravsnittet OCH inte minst vår releasefest som äger rum nästa lördag tillsammans med våra närmsta vänner!

ASSÅ ÅH JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ DETTA!


Vad kommer podden att handla om?

Asså med risk för att avslöja för mycket tänker jag försöka sammanfatta kort kort kort. Det väntas privatliv maximum. Bådas relation till stress, ångest och depression. Vi kommer också snacka om sjuka storys och svara på de frågor ni alltid undrat.

Det praktiska då?
Podden kommer släppas varje söndag och startdatumet & vart ni hittar podden får ni helt enkelt hålla utkik på vår nya Instagram ( @Nibordestartaenpodd ) för att inte missa något! För tro mig, det vill ni inte!

Ditt andra projekt då?
Nej nej nej, jag har inte glömt det ;-)
Men som jag sa innan, måste släppa första nyheten innan jag kan släppa nästa.
Så andra projektet får ni helt enkelt följa podden för att få reda på, för det är där jag kommer offentliggöra det först!

Gillar

Kommentarer