Äntligen kom min födelsedag /Fabian

Då var den äntligen här, min födelsedag. Jag har aldrig varit mer taggad inför en födelsedag än denna. Min fantastiska sambo gjorde denna helg till den bästa i mitt liv och jag ska förklara varför.

Jag älskar gåtor & rebusar och det är något som Irma har snappat upp. Jag blev väckt på morgonen med fantastisk frukost på sängen och fin sång dessutom. Irma gav över ett kuvert till mig i vilket det stod att jag skulle få olika rebusar under helgens gång som jag skulle lösa. Jag fick även veta att jag skulle få något "tungt" som stod i vardagsrummet varpå jag inte fick gå in. Den första rebusen jag fick var en bild på ett limstift och "synonym till vestibul". Det tog ynka fem minuter innan jag listade ut att vi skulle till Lim-hall där Irmas mormor och morfar har en stuga i bästa läge på Tjörn. Jag blev så otroligt glad! Den där "tunga saken" i vardagsrummet hemma i lägenheten hade jag ännu inte fått se...

Bilen var fulltankad och resan gick mot Limhall där vi blev bemötta av otroligt väder och sagolika vyer. Väl i Limhall slutade varken rebusarna eller presenterna, jag blev bortskämd som någon av deltagarna i Ung och Bortskämd. Jag fick två supersnygga pikétröjor ifrån GANT och Jack & Jones samt en stilig plånbok ifrån TIGER of Sweden (!OBS! EJ SPONSRAT).
Men finast av allt är att jag kan peka upp i det blå på stjärnhimmeln och säga att jag äger en stjärna tillsammans med Irma. Hon gav mig en stjärna.. Ja ni hörde rätt, en stjärna, graverat i våra namn och i vårt datum. En sådan otroligt fin kärleksgest som gjorde att jag fick tårar i ögonen. Wow vilken otroligt fin sambo man har!

Efter två dygn av vandring, sällskapsspel framför brasan och allmänt mys så gick färden hemåt. Jag fick en rebus där jag med lite av Irmas hjälp kunde lista ut vad vi skulle göra härnäst - middag på Pinchos. Vi tuffade på hemåt och jag märkte att Irma betedde sig lite märkligt. Hon var disträ och lite för tystlåten, hon sa att det berodde på vad jag skulle tycka om den "tunga saken" i vardagsrummet. Jag försökte lugna ner henne och säga att jag troligtvis kommer älska den. Vi släppte det och stannade på MAX i Halmstad för lite käk. Klockan var ca 19.00 och vi hade ett väntade bord på Pinchos kl: 21.00. Vi tryckte i oss våra hamburgare och skulle precis köra när Irma helt plötsligt säger att hon har mens och måste på toa, efter 15 min så kommer hon ut och säger att hon nu vill ha en McVegan på Mc Donalds?! Jag säger att det kanske blir lite tajt med tiden men vi kör dit ändå så att Irma får sin älskade McVegan.

Äntligen är vi på vägen igen, jag sitter bara och tänker på den där tunga saken som står i vardagsrummet, Irma ger mig hintar om att det kanske kan röra sig om en ny TV. Hon vill stanna och köpa HDMI-sladdar varpå jag säger tvärnej då vi har 32462364 st hemma. Irma köper det jag säger tillslut och vi börjar närma oss vårt kära hem. Vi parkerar bilen och går mot vår lgh, Irma låser upp och säger att jag absolut inte får gå in i vardagsrummet ännu, hon tar sina händer för mina ögon och vi går in vardagsrummet. Hon släpper händerna ifrån mina ögon och där står ALLA min fantastiska vänner och skriker SUPRISE!! Jag tappar hakan och tror inte att det är sant, hon har alltså lyckats få dit alla mina vänner och där hänger massvis med ballonger och pynt. Hon har lurat mig totalt, jag känner mig dummar än dummast samtidigt som jag är så varm av känslor efter det otroliga intrycket. Det tog hela kvällen tills jag tillslut fattade vad den där "tunga saken" var för något... Så blåst har jag aldrig blivit förut...

Jag tror ni förstår att efter denna helg så känner man sig rätt levande och rätt älskad. Det är otroligt vilka fina människor man har i sitt liv, jag är så lyckligt lottad. Jag har sagt det innan men jag säger det igen, Jag älskar dig Irma Carolina Reema Stenson, du spelar i en mycket högre liga än vad jag gör - du är mitt allt.

Gillar

Kommentarer