Äntligen lite Vouge och Chanel i huset!

Hej gänget! Kom hem i vanlig ordning från jobbet igår och möttes av en nystädad lägenhet. Min duktiga sambo hade verkligen storstädat vilket var precis vad jag behövde. Jag kompenserade med att fixa middag innan vi skildes åt för kvällen.

Alltså. Igår. Som jag däckade. Fabian hade ett gäng grabbar hemma och jag var helt slut från jobbet så jag la mig i sängen med en skål popcorn framför Gossip Girl. Men det tog inte lång tid innan jag däckade totalt i soffan. Vaknade av att han kröp intill mig och att vi somnade i varandras famn. <3

Imorgon fyller jag 21. Kan inte inse det asså. Det ska bli så kul att se vad sambon min har kokat ihop.
Men först, ikväll väntar middag med pappa och hans nya tjej. Första gången jag träffar henne, stay tuned!

Inledde min morgon med att haffa tag i en Voi som stod perfekt utanför lägenheten. Älskar att Helsingborg äntligen fått in dessa skönheter- en riktig sommarstad ska vara kittad med elsparkcyklar! Det ska bli så roligt att åka runt under sommaren på dessa. Sååå mycket miljövänligare dessutom!

Voi:ade (heter det verkligen så?) till Olivia som egentligen bara bor ett block ifrån mig. Från Slottshöjden till Tågaborg. Vi tog en promenad runt vår kära stads grönare områden, tittade på hästar, kor och vovvar samtidigt som vi snackade massa skit. Vi bestämde oss för att göra detta oftare, frisk luft är ju faktiskt en perfekt anledning att ses.

Ovan och under ser ni lite nya tillskott i läggan vår! Glasen från Hard Rock är tänkt till drinkar och smoothies, men jag blev så ivrig i att inviga skiten så jag improviserade lite och är ändå helt ok nöjd med resultatet. Saknas bara lite oljor / kryddor på marmorbrickan sedan ser det top noch ut. Eller är jag helt ute och cyklar?

Nedan ser ni mina älskade posters på legenden Audrey Hepburn och från Vouges omslag. Även en bok från Chanel och en om hur musik fungerar kom med från Holland! Hittade ett riktigt smultronställe där med massa sådana vintage böcker etc, även Louis Vuitton, Dior etc. Ser fram emot att samla på mig flera böcker varje gång vi reser dit!

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Vilken härlig kväll du hade igår ❤️Låter så mysigt! Helt perfekt! Mer el sparkcyklar åt folket. Grattis i förskott vännen! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
irmastenson
irmastenson,
Ohja, hoppas din var likaså! Ja verkligen, bra riktning vi går mot nu med sparkcyklarna! Tack fina, kramis! ❤️
nouw.com/irmastenson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229