APRIL 7TH PT 2

Börjar ju nästan bli en vana för mig att skriva längst upp i inlägget 😉 #Mutation

Anyway, dagen har hittills vara jätteskön, gratulationer från lärare,vänner och familjen, en toppen namnsdag med andra ord. Vid 19 tiden drar jag iväg till gymmet för att köra mina favorit muskelgrupper: Mage & Rumpa plus konditionsträning. Åh vilken bra dag jag har haft alltså, sjukt. Tänkte lite kort dela med mig av min uppvaktning här, men inte för mycket, resten sparar jag tills min födelsedag som också är viktig. 💁 

B3 var först med att skriva grattis, lyste upp som en sol när jag låg i sängen och såg det på min skärm när jag vaknade - att någon kom ihåg det.

Detta firades självfallet med Choklad under Spanska lektionen med S. (Tro mig, mycket choklad behövdes den lektionen)

S & E överraskade som tidigare skrivit mig med ballonger, bild och text vid mitt skåp. Stod vid trapporna med H.H, J, B3, S & E när W kom förbi och sa "Irma vad fan har hänt med ditt skåp?", jag frös till is och vände mig direkt till de misstänkta: S & E, som redan tittade på mig med ett flin. Direkt begav vi oss alla 7 till mitt skåp. Jesus vad lycklig och glad jag blev när jag såg vad som stod där. Härliga tjejer som lägger ner tid och energi på mig, dem två gör mitt gymnasieliv så himla mycket bättre, roligare, spännande, händelserikare och värdefullare, ni anar verkligen inte.

Min saknade samt närstående vän Jakob kom också ihåg det, gratulationer fick jag även från honom.

W grattade mig även med kramar och lite sådant och Rasmus skickade en hälsning. Underbara Kosay skrev också till mig.

Gillar

Kommentarer