APRIL 7TH PT1

Hola mi gente. Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det min namnsdag hihi. På något vänster är namnsdagen ohört essentiell för mig då mitt födelsedatum balanserar mellan 31 Maj & 1 Juni, i takt med det känns min namnsdag mer exakt gällande "viktiga datum". Vaknade upp till en del sms där underbara personer grattade mig, bland annat B3, kärlek till er. När jag kom till skolan och skulle lägga in mina saker i mitt skåp fick jag syn på ballonger, ett vitt papper med text och en bild på mig från min "bästa" vinkel, dem två underbara, sagolika samt fantastiska personerna som låg bakom detta är S & E. Blev så fylld av lycka och redan då blev min dag så mycket bättre. Enligt traditionerna brukar jag och Martina fira detta med att äta kladdkaka tillsammans, (eftersom det är den enda typen av kaka jag faktiskt äter) men jag tror inte det kommer bli av idag faktiskt, vi båda har en hel del att fixa med i veckan så det får vara så.

Igår åt jag middag med la familia, jag och Johanna såg 50 Shades Of Grey medan vi åt popcorn och myste med tända ljus osv. Därefter tänkte jag sova men det resulterade till att jag låg i mitt rum: insvept i 2 täcken, omringad av 6 kuddar, hörlurar inkopplade i mobilen som spelade sovlistan, samtidigt som jag tittade ut över Helsingborg & Danmark i en nattvy från mitt fönster som stod öppet. Underbar start på namnsdagen och väldigt behövligt inför skolstarten idag.

Idag ska jag träna träna träna! Äntligen är mitt schema för "Träning VT15" klart, både kost & träning är planerat och jag är så taggad att släppa schemat från "Träning HT14" som pågått alldeles för länge. Min träningskategori på bloggen öppnar jag inte förrän i Maj, så ni träningsnarkomaner får hålla ut i 23 dagar till, ha-ha. Plugg står hursomhelst också på schemat för den sjunde april tvåtusenfemton. Ha en otroligt fin dag mi gente, ta hand om varandra. Ciao!

Gillar

Kommentarer