Är vi redo för att ha egna barn?

Nej nej nej jag är inte gravid. Så, nu är det klargjort. Och nej, Pascal är inte Fabians son. Fått höra det och tanken slog mig att Pascal och Fabian faktiskt är lite lika. Men Pascal är Linas och Björns underverk! Jag och Fabian ska ha egna underverk sedan.

Jag har ju aldrig riktigt haft en längtan efter egna barn utan hellre betraktat mig själv som en cool moster eller gudmor. Mycket handlar om rädslan för en förlossning, jag är riktigt riktigt rädd för den smärtan för jag har en rätt låg smärttröskel rent fysiskt. Men när jag träffade Fabian och han introducerade mig till Pascal slog allt om. Jag tror att man måste hitta den ungen som man verkligen klickar med, så var det för mig i alla fall. Nu har vi spårat ut helt och döpt våra tre barn: Brooklyn, Brighton och Bonnie. Två killar och en dotter. En backup plan ifall det blir två döttrar har vi inte riktigt sorterat ut ännu. Vi har tagit det så långt att vi skapade vår framtida familj på Sims, samt vårt drömhus. Vi blev helt överlyckliga när Sims levererade oss barn i den ordningen vi ville ha.

Nu vet vi ju självfallet att barn inte är något man bara skaffar utan något man får som en gåva. Vi är dessutom långt ifrån redo för barn just nu. Men jag kommer att spricka av glädje den dagen då vi väntar barn. (Om vi ens kan få barn, det vet vi inte!) Vet redan hur jag ska droppa det för Fabian hihi!

Jag tror att vårt barn kommer få ljusare hy än mig, men garanterat min hårfärg. Sedan tror jag (/hoppas!!) att han eller hon får Fabians växtgener och hans vackra isblåa ögon. Åh, längtar längtar längtar!!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Kan ju säga som så att ideén för hur du ska berätta det för honom är MAGISK! Stay tuned Fabbe 😉
nouw.com/tiffanykarlsson
irmastenson
irmastenson,
Visst?! Han skulle bara veta... 😉
nouw.com/irmastenson