Årets bästa helg - jetski, dop, kallbad och utgång!

My oh my vilken helg jag fått, snacka om att ta vara på varje sekund av livet och att försöka hitta njutning i allt från det lilla till det stora.Jag somnade med årets leende inatt av flera anledningar, tänkte att vi skulle kika på några av dem från kamerarullen!


Så först ut väntade dammiddag hos mig med mammas vänner, Johanna och Erik anslöt kort därefter. Damerna lagade supergoda rätter från kokboken jag fått från mormor. Bland annat en på tok för god morotssoppa som jag måste dela med mig av. Boken heter "Recept som förändrar världen" och minns att soppan gömmer sig någonstans i början av sidorna. Tips!


Kort efter det svängde jag om till mina nya brallor för att agera öl-bar-guide för paret som kan öl bättre än någon jag känner typ. Vi tre kan galaja tillvaron ganska lätt och det gjorde vi verkligen i fredags, herregud jag fick i mig shot efter shot. Ingen var mer förvånad än jag själv. Vid 4 tiden drog vi oss hem efter en sjuk random dispyt med någon kille som ville få med mig hem. Blev ett gott skratt dagen efter kan jag säga.


Men hallå! Lördagen kom och vi skulle äntligen döpa fina fina Cléo. Åh mitt hjärta smälte genom hela lördagen- hon är urgullig och första ungen i nya generationen av Stenson-familjen. Älskar henne redan, nästan lika mycket som presenten jag fixade. Förlåt men jag var present-guden på kalaset: en megakorg proppad med ett mjukisdjur, mjukiskläder, finklänning, napp, fina smycken från Carl Hoff. Gräddet på moset var föräldrarnas kuponger på barnvakt- så, nu har jag fått skryta färdigt! På kvällen spelade vi sällskapsspel hos pappa och därefter somnade vi gott.


Morgonen därpå, d.v.s. igår, kickade vi igång dagen med frulle och morgondopp. Pålsjö hade herrdag på söndagen så vi gick faktiskt till Kallis, helt sjukt hur jag aldrig varit där trots att jag ändå bott i Helsingborg hela mitt liv. Blablabla, vi lagade tacos till lunch och sedan skildes vi åt innan typ helgens höjdpunkt (bland flera) kickade in.....


Jag åkte Jetski med denna donna- Linnéa! My god vad roligt vi hade, som om ni inte såg det på story hehe... det var bådas första gång och jag vart faktiskt förberedd på att hon skulle köra hela vevan då jag har lite för djup respekt för havet och faktiskt haft en liten liten rädsla för det. Men vet inte vart den sidan av mig tog vägen igår- flög väl av med den sjuka hastigheten jag höll. Stackars Linnéa och hennes brillor som flööööög av. Blir nog en jetski lagom till 25-års krisen ;-)

Inte lika kaxig är jag på onsdag när vi ska göra en annan grej, något vi båda gjort tillsammans flertalet gånger utan att ens veta om det, vad får ni veta på onsdag.Ikväll blir det lugna puckar- fixa matlådor, städa och bänka mig framför något mysigt från Disney plus- bara jag som totalälskar att tjänsten äntligen kommit? Goodbye social life känner jag haha. De har ju också alla program från National Geographic (typ planet earth) som jag älskar att glo på, tips!

Gillar

Kommentarer

ClaraMannfolk
ClaraMannfolk,

Vilka härliga bilder!<3

nouw.com/claramannfolk