Ariana Grande pryder omslaget i senaste Vogue!


Hej kompisar!

Kolla vad som fick följa med hem igår- augustis nummer av US Vogue som pryds av ingen mindre än Ariana Grande! Har för tillfället en ytterst liten samling av tidningar med mäktiga omslag. Gillar ej att samla på saker. Däremot är detta strategiskt inför när jag flyttar hemifrån igen. Jag älskar sannerligen Vogue och deras urval av personer som smyckar omslagen. När min hög är stor nog kommer det resultera till utmärkt och speciell inredning i sviten. Älskar baktankar!

På tal om det så är det något jag verkligen retar mig på. När människor har förslagsvis dekoration från Prada, Chanel, Vogue och målningar från konstnärer prytt i hemmet utan att i själva verket bry sig om själva märket och personerna bakom. Jag har så stor passion för mode, fotografi och konst att det irriterar mig till max när jag ser sådant i hem där det inte spelar roll. Haha får sätta punkt för det stycket nu innan jag blir triggad på riktigt.

Denna kväll då? Arbetsdagen börjar röra sig mot sitt slut, det märks i luften att tisdag är veckodagen. Det dystra vädret ute gör mycket dessutom... tvi, jag som ville ha klänning ikväll. Martina plockar upp mig från jobbet och en middag står på timplanen. Slängde ner min favorit till blazer i kappsäcken och ett par klackar så en smula tjusig ska hon allt vara. Ikväll ska jag falla i sömn tidigt, måste bättra på det där!Fler nummer jag inväntar

Vogue UK september vars omslag har designats av ingen mindre än Meghan Markle. Greta Thunberg är en av kvinnorna som Meghan själv valt ut till omslaget, hur enormt?

GQ som har tilldelat Greta Thunberg ett pris specialgjort just för henne. I oktober ser ni henne pryda omslaget och då ser ni mig köpa det. Hann inte köpa hennes fantastiska omslag på TIME Magazine, usch blev verkligen så ledsen.

Vogue US September kommer pryda Taylor Swift på sitt omslag, naturligtvis kommer jag köpa det omslaget till min samling. Hihi.

Langar massa kramar till er, vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Väldigt snyggt omslag!
nouw.com/johannagrahn
irmastenson
irmastenson,