Återförenade efter 1,5 år

Så hände det. Så hände det äntligen. Och ÄNTLIGEN kan jag berätta för er. Min andra halva är hemma från Nya Zeeland efter 1,5 år. Kan inte fatta att jag var typ sista personen som träffade henne innan hon åkte och första personen när hon kom hem. Så jag var ju inte alls på jobbet hela dagen igår som ni förstår hehe. Jag jobbade någon timme för att få undan så mycket som möjligt, därefter bar det raka vägen av till Tanja för att plocka upp henne och sedan körde vi till Lund för att hämta Josefin- roadtrippen kunde äntligen börja ner till Köpenhamn. Victoria visste om att vi kom, men hon visste inte att vi skulle slänga oss på henne och veva med våra flaggor som var målade i blått och vitt.

Victoria. Åh min kära Victoria.
I 6 hela veckor är hon hemma och det ska nyttjas till fullo (rip Fabbe), jag får ju henne en helg för mig själv när vi ska på festivalen tillsammans. Jag fick ju VIP biljetter dit och vi ska hänga på backstage-området vilket ska bli extremt mäktigt. Verkligen en av sommarens höjdpunkter!

I vilket fall som helst. Ska sluta dagdrömma nu.

Imorse mötte jag upp Victoria för en frukost i parken, ödet ledde oss till välkända Fredriksdal och deras firande för landets nationaldag. Folk var uppklädda från topp till tå, flaggor delades ut och marknaden var igång. Vilken välkomst för Victoria. Vädret var helt på vår sida och vi slog oss ner på handdukar jag packat med mig och mumsade i oss medköpt frukost och lyssnade på livebandets fina noter. Dröm!


Är inte detta det bästa med marknader? Man tänder en strålkastare för småföretagare som har en så beundransvärd passion för sina produkter och vad dem gör. De kunde verkligen stå i evigheter och prata med oss om kärleken för deras bröd, marmelad eller handsydda plånböcker. Ingen konstig vill-bara-sälja-och-bryr-sig-inte-om-kunden aura alls utan bara genuina människor. Mer sådant i världen!

Obs: Ny hatt! ;-)

Här står jag och provar olika sorters starka såser, tur för hennes skull att det var markerat svag-stark annars hade min mage och resten av mig spårat ut på henne haha. Åh så tråkigt att jag inte kan njuta av typ mexikansk mat eller ens när vi var på återbesök i Indien, fick sitta där med typ bebismat :-(


Kort efter, när Victoria äntligen skulle överraska sin familj, mötte jag upp en annan bästis. Martina! Min fina donna var SÅ SNYGG i hennes leopardklänning som gav mig så dåligt självförtroende men samtidigt raka motsatsen för att jag fick äran att gå bredvid henne. Kändes som att gå bredvid Beyoncé. Vi avnjöt en lunch på Etolié, ett väldigt populärt ställe i Helsingborg som är väldigt fotogensikt och serverar god mat! Magen mådde tills dess att min magsäck nästan sprack asså... tror tyvärr att det är magkatarr som talar för jag reagerar på typ en barnportion numera. :-(

Men men. Lite skratt, skitsnack och framtidsplanerande senare tutade vi vidare och glassade i värmen lite innan vi gick skilda vägar. Det gör så mycket för mig när solen är framme. Mår så mycket bättre då jämfört med depp-vintern som inte alls är bra för mig. Åh. Denna sommaren ska bli magisk <3
Imorgon är det dock jobb på riktigt följt av examensfest, jag iklädd i en vacker klänning taggar till redan nu för morgondagens och helgens bravader!

Gillar

Kommentarer