Att välja kulör till väggarna!


Hej kompisar! Nu har det lugnat ner sig igen i mina DM's, kan fortfarande inte smälta hur satans smockfull inkorgen blev haha. I alla fall. Igår styrde jag upp event med jobbet på bortaplan- det blev riktigt lyckat faktiskt. Lunchade med min kollega efter vårt top-noch presterande följt av att jag sålde på honom massa serietips, bland annat Netflix nya "Game Changers" som jag tänkte snacka om i ett separat inlägg. På kvällen slängde jag på mig ett svart set och piffade till håret innan en dejt med mamma på Nelly's (är det inte sushi är det Nelly's) nere i stan. Hon är här över helgen för att bland annat kika på läggan!

Mitt i allt lägenhetsfix återstod ju det kanske viktigaste av allt- färglägga väggarna. Så idag, på min lediga dag, fick mamma äntligen se lägenheten! Nervös är fel ord, men någon spänd känsla hade jag inför hennes vistelse- hon hade ju trots allt aldrig sett den utan det var mitt huvud som rök ifall något var snett. Men hon vart nöjd så jag kunde slappna av och fokusera på nästa steg!

Så, nästa steg blev att färgsätta lägenheten. Vi tog massa mått osv väl på besöket idag och traskade sedan iväg till färghuset för att senare komma hem med ett tydligt färgtema som ni ser på bilderna nedan. Det kommer bli mycket mörka toner hemma vilket jag gläds av. Tänker att man piffa upp stämningen med detaljer, typ någon grön växt? Nej jag vet inte, det kvarstår. Det är sista steget i inredningen för min del. Viktigaste är att grunden är rätt. Nu ni, nu är det inte lång tid kvar. Om cirka två veckor är det fullt hus och jag är SÅ peppad! Imorgon blir det mer LGH-fix!

Min nya kappa- var den är från kommer jag uppdatera er om... cuz it's from a special place!


877 Paviljong:
Backup, men tror inte på denna alls då den inte passade in i visionen för hur lägenheten ska se ut.
6 Lunar grey: Denna är tänkt att ha i hallen, en kall grå som kommer passa perfekt till mammas flottiga guldtavla som gått i generationer. Lite rädd för inbrott med den hängandes i hallen :-)
879 Kol: Jag behöver ett mörkt sovrum. Jag har i dagsläget vita väggar som bryts av med en tapetserad mörk vägg. Innan var det mörka väggar runtom men jag målade om det till vitt. I mitt nya sovrum tänker jag ha en mörk tropisk vibe- så mörka väggar med accentfärger på kuddarna. Mina vinylskivor kommer göra tillräckligt i rummet rent färgmässigt, så jag tror starkt på detta beslut!
7 Perfect white: Vardagsrummet skulle penslas med denna självklara korsning av ljuuuuuust grått och mörkt vitt. Perfekt och kommer sitta som en smäck tänkte vi, men så fann vi en annan- om vi tar den måste vi byta färgen för hallen också- då de två färgerna hör till samma färgskala. Det går inte att mixa för mycket ;-)

Gillar

Kommentarer