BACK AT IT AGAIN

đŸ“· Foto: Emma Svensson đŸ“·

Godmorgon mi gente! Det Àr Tisdag och den första skoldagen sedan PÄsklovet. Nu Àr det bara 72 dagar kvar till skolavslutnings-dags och mitt sista sommarlov kickar igÄng. Hur sjukt Àr inte faktumet att efter detta Ärets studentfirande runtom i Sverige stÄr min Äldersgrupp pÄ tur? VerklighetsfrÀmmande om ni frÄgar mig haha.

Det kĂ€nns som om det var en mĂ„nad sedan jag gick i förskolan, rĂ€knade "spökmatte" som det hette dĂ„. Jag minns att vi dĂ„ fick schemalĂ€gga vad vi skulle göra sjĂ€lva (typ) via ett kortsystem, och jag la ALLTID matte-kortet lĂ€ngst bak haha, min lĂ€rare fick till slut korrigera proceduren nĂ€r hon sĂ„g hur det eskalerade för vĂ„r klass. Åh, tider!

Tillbaka till presens. Dagen blir relativt lĂ„ng idag, har inte heller en lĂ„ng rast för jag ska plugga Matte pĂ„ lunchrasten, ingen vila för oss som kĂ€mpar 😉 FĂ„r jag sĂ€ga det sjĂ€lv sĂ„ tycker jag om att ha mĂ„nga bollar i luften, avskyr sysslolöshet.

Denna kvĂ€ll ska jag trĂ€na, plugga och fippla pĂ„ mitt vĂ„r-projekt för bloggisen! 😜

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Ja första dagen tillbaka och jag har redan gjort första nationella. Muntliga i engelska avklarat! HÄller med om att det kÀnns som det var igÄr som vi var smÄ. Matten bestod av att fÀrglÀgga bollar, haha! Ett Är till student, helt sjukt!
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
DĂ€r ser man! Hur gick det? Ja eller hur, snart slĂ€nger vi av oss hattarna och dansar pĂ„ flaket!đŸ™‹đŸœ
nouw.com/irmastenson
paulajacobsson
paulajacobsson,
Jo tror det gick bra! 😊 Ja herregud! :O
nouw.com/paulajacobsson