BACK TO SCHOOL

Det ska bli så skönt att komma tillbaka till det rutinerade livet igen, 2,5 månader (som förvisso bestått av massa roligheter) kändes för mycket för mig, glatt marscherar jag tillbaka till Olympiaskolan där mitt andra år börjar.

Det känns rätt surrealistiskt egentligen, att dem som är födda året före mig är näst på tur för att dansa på flaket och vifta med hattarna i skyn. Därefter är det min åldersgrupps tur / otur (inte otur för min del för jag har redan ett fast jobb och en framtidsplan hehe) vilket känns bortom logiska förklaringar.

Minns hur det var när min storasyster tog studenten, hur stor och fullväxt hon var i mina ögon, att jag kommer vara i samma fas som hon var om 2 år ger mig någon form av en "wow" effekt. Men å andra sidan händer det så mycket på 2 år. Har själv sett hur folk förändras under gymnasietiden, till det positiva men även till det negativa, så 2 år kanske inte är så surrealistisk egentligen?

Hursomhelst ska det bli gött att träffa mina oldies och mina goldies så att säga. Tog en titt på mitt schema och det ser rätt nice ut, nu tutar vi och kör mi gente.
Skål för ett läsår fyllt med Juridik och Miranda rättigheter ;-)

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Ja nu taggar vi skolstart!
nouw.com/paulajacobsson