BAD WEATHER

​Vädret ute är aningen vedervärdigt, tittar ut från mitt fönster och ser hur träden blåser och hur människor drar i sina huvor för att skydda sitt ansikte mot regnets hårda piskar. Min dag har bestått av skratt och underhållning då jag åt lunch med Emma, Ebba, Gabriella och Helena. (lär väl återkomma med smeknamn till dem också haha) Härliga brudar hela högen!

​​Tränade med Ebba (en annan Ebba) på gymmet där jag även träffade P.C, underbart. Kom hem och käkade innan plugget drog igång. Imorgon har jag ett muntligt NP på morgonen och sedan börjar jag 13:45 igen, tänkte dra hem och bege mig íväg på en springrunda, tänker inte ta i så värst mycket mer än 5-6 kilometer då jag ska träna med Ebba senare på eftermiddagen. Blir vädret dåligt lär jag stanna hemma och plugga ostört i sällskap av Zippo, har några ärenden jag behöver fixa dessutom. 

Något som lär lyfta upp morgondagen är att min underbara storasyster kommer hem (Johanna) under helgen, så ska från och med torsdag till fredag endast lägga mitt krut på henne. (förvisso sover jag hos P.C på fredagkväll, men hon skulle ändå iväg då) ​Har saknat henne något enormt faktiskt, inte ofta vi ses.
Nu tänkte jag däremot nanna lite då jag faktiskt har ett prov imorgon, adios mi gente!

Gillar

Kommentarer