Gå till ,[object Object]

BALKLÄNNINGAR

God eftermiddag mi gente. Balen må vara månader framåt men jag själv har redan börjat kika efter klänningar för inspiration och trendspaning! Nu ska jag ju förvisso inte gå på balen i år då jag tar studenten nästa år men jag kan inte hjälpa att jag blir sååå sugen på bal med tanke på hur finklädda alla är. Åh i Juni ska jag springa ner till stan med en fulladdad kamera och fotografera allt och alla (eller i alla fall tills minnet tar slut😄), jag längtar så sjukt mycket till 3:an mi gente, ni anar inte haha.

Hursomhelst, för er tjejer som tar studenten i år samlade jag ihop ett litet kollage med vad jag än så länge har funnit när jag har sökt rundor, klicka på önskat plagg / skor för att komma till en återförsäljare! Jag själv hade kört på en svart klänning, jag lever typ i svart och kommer säkert gifta mig i en svart klänning med tanke på min kärlek till färgen. Antingen svart eller vitt gällande balen och bröllopet för min del, kreativa Irma, I know.

Det är så mysigt att se hur finklädda alla är, tjejer som går med tjejer, killar som går med killar eller tjejer som går med killar som sina baldejter, det gör mig varm om hjärtat att se sådant, varför vet jag inte. Själv har jag aldrig sett en bal live utan bara via medier så i år blir det for real så att säga. Nej nu ska jag chilla lite och återgå till studerandet haha, kramis kramis kramis mi gente, ett större inlägg kring balen kommer för både er killar och tjejer lite längre fram under våren 😘

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilka fina klänningar!
nouw.com/jossanj