BIG announcement

!Hola mi gente! Nu har säkert en del av er undrat vad tusan jag teasade er med för 2 dagar sedan! Har själv varit väldigt taggad och otålig på detta så det känns så skönt att få berätta efter ett långt tag av planerande! Efter årskiftet kommer jag nämligen starta en vlog på YouTube! Jag tänker försöka mig på det för att ni ska (få bevis på att jag inte pratar skånska trots att jag bor i skåne) få lära känna mig mer och även få en djupare inblick i hur min vardag ser ut! Har planerat upp en del videor som kommer visa hur mitt arbete ser ut, skola, fritid och en överraskning som jag har planerat i flera år haha!  

Varför är detta "stort"? Jo därför att jag kommer dessutom på söndagar (inte bestämt om det är veckovis eller månadsvis än!) redigera musikvideor och publicera där! Men vad var det jag "teasade" er med i veckan då? Ett hemligt sextape? (verkligen inte haha). För er Beyoncé fans behöver jag nog inte förklara så mycket men för er andra: Jag gjorde om en av hennes musikvideor och satte ihop med en låt jag tyckte passade perfekt till, så hon är först ut på musikvideo-temat så att säga.

Ni kan redan nu prenumerera på min YouTube kanal där ni kan hitta tidigare videoklipp som jag har lagt ut! Prenumerera HÄR Det jag dessutom vill att ni gör redan nu är att ge förslag på utmaningar jag kan göra i mina vlogs! Om ni önskar att jag ska göra en utmaning tillsammans med någon specifik person eller dylikt! (Gärna någon jag känner 😂!) Jag är öppen för förslag! KOMMENTERA KOMMENTERA MI GENTE FABULOSA! 👯

Gillar

Kommentarer

Emma
,
YEY!! Ska bli så kul att följa 😘
Emma
,
Kanske "x saker ni inte visste om mig." Skulle vara superkul!!
Hannah
,
Kan inte PC sminka dig?