Birthday bash & why is the Rum gone?


Hej vänner!
Här har det stått stilla i ganska så exakt 4 dagar. Men back on track är jag och fräscha nyknäppta bilder har jag också! Helgen har på riktigt flyyyyygit förbi för min del. Tradigt nu när mello inte är igång längre dessutom :-(

Jag har jobbat även denna helgen men äntligen fått hem Z efter en vecka hos pappsen. Usch, det är så jobbigt att vara utan honom medan det å andra sidan har varit bra för min stress. Framöver kommer jag nog ha honom på mitt kontor då och då- fördelen med eget ;-)

I vilket fall som helst, vi hade lite ballonger och grejer på jobb under helgen så jag knäppte med mig en bunt hem då ett gäng goa människor skulle samlas här kvällen i ära- Filip fyller 22! Shit, alltså detta året ska jag fylla 22 bast. PANIK. Ah, mer om det när det närmar sig maj månad. Så, runt 18:00 klev 4 kompisar och en rejäl doft av pizza in i läggan, jag som redan krängt en veganpizza idag nöjde mig galant med en mumsig portion sushi.

Några experiment med heliumballonger senare landade vi i sofforna framför ingen annan än Jack Sparrow. Det var på tok för längesedan jag såg de filmerna och hade nästan glömt två saker: hur en film kan få en att gråta av skratt och hur satans snygg Johnny Depp är. Men nu har jag lärt mig 2 saker från ikväll: I veckan ska jag se alla filmerna och därefter fortsätter jag med fler filmer från Johnny- tips?


Sidenote: Om ni vill spola tillbaka bandet några år till 2007 och förstå hur min humor fungerade då, kolla detta klippet (här) som är en störtrolig remix av Pirates of the Caribbean. På riktigt dock ohört skickligt gjort, men i huvudsak väldigt roligt :')

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh så fina bilder <3
nouw.com/malinhardstahl
irmastenson
irmastenson,