Blogglista: Min mest...

Hej vänner. Det fungerade- jag har varit symtomfri i 48 timmar och kan återgå till jobbet imorgon. Känns kanonbra, lite mindre för Z kanske som inte har mig hemma längre. MEN, han får annat sällskap numera hemma- vågar inte säga bättre med dem kommer bra överens och huvudsaken är att jag kan få hjälp med att passa mitt härtegull.
Haha sidenote: Vi kollar i skrivande stund på Lejonkungen och hans huvud for upp varje gång unika djurläten spelas upp, lika gulligt varje gång.

I vilket fall som helst, saker ska hända här hemma nu. Gardiner, tavlor och lampor ska upp i veckan, pappa kommer över imorgon för att hjälpa mig med sådant jag verkligen inte förstår mig på. Innan jag och Z nannar för ikväll tänkte jag checka ut med en blogglista!


Använda emoji
: ÄE för i hela huset. Jag ogillar verkligen emojis. Men måste typ använda dem ändå för folk tar så illa upp av ett "Okej". Så brukar slänga in en blomma haha.

Besökta blogg: Är urkass på att läsa andras bloggar, tyvärr. MEN, jag brukar läsa mina vänners bloggar och spana in mina läsares bloggar också!

Ätna livsmedel: Innan skulle det tveklöst vara pasta, men då min mage får allt mer svårt för kolhydrater (rip mitt italienska hjärta) måste jag byta ut det mot en annan godsak- sjögräs. Jag äter ju mycket sushi och kan inte hjälpa att mumsa i mig lite extra sjögräs.

Sedda serie: Troligtvis The O.C- fick årets största chock när Tanja sa att hon inte sett varken eller. Liksom ursäkta jag blev typ offended.

Besökta butik: På riktigt livsmedelsbutiker haha. Men alltså, jag shoppar inte direkt i butiker så matbutikerna kvarstår haha. Är det någon vanlig butik blir det nog IKEA eller Granit, det sistnämna är verkligen en favoritbutik!

Använda svordom: Men gud. Ber om ursäkt i förväg. Men, helvetets jävla kukjävel. Numera, för att minska på de fula orden gör jag som Ari Gold från Entourage och utbrister "Lloyd" istället, känns nyttigare!

Lyssnade låt: "Could You Be Loved" - Bob Marley. Love love love love it!


Använda plagg
: Min Calvin Klein topp/bh, herregud kan leva i den.

Vanligaste vardagsirritation: Otrevliga människor. Herregud det kostar ingenting att le.

Beställda drink: Ah men rip. Jag dricker ju inte. Mojito, men usch alltså. Still a big no.

Tittade Youtube-kanal: Om han bara hade varit bättre på uppdateringar hade Andreas Hem varit självklarheten. Han har satt ribban så högt att jag knappt följer någon annan kanal, merit! (Sedan att jag har en liten crush på honom är en annan sak). Utöver honom är jag väldigt glad för Casey och Bestdressed är en ny favorit!

Återkommande mardröm: Haha de som vet de vet. Nej men lång story short finns det väl en person som tycks göra sig påmind lite väl ofta i mina drömmar. Och nej, ingen ni känner till, än så länge ;-)

Återkommande vanliga dröm: Alltså, samma som ovan då den drömmen både är på gott och ont.

Lagade maträtt: Oooh en krämig god pasta tillsammans med svamp, lök och babyspenat. WI!

Negativa vana: Att jag kan ha så sjukt svårt för att ta tag i saker väl när min ångest tar över. Känns som om halva lägenheten har fått lida av det.

Positiva vana: När jag väl får ett flow, då jäklar händer det mer grejer på en kväll än på ett halvår. Nu exempelvis, har jag listat upp en massa grejer som SKALL fixas denna veckan med lägenheten. Bilder finns snart på en blogg nära er ;-)

Gillar

Kommentarer