Bohemian Rhapsody, du gör ingen besviken.

"Is this the real life? Is this just fantasy? Caught in a landslide, no escape from reality"


Så slog klockan 18:05 och filmrullen drog igång. Där ligger jag och Fabian i varsin säng till fåtölj, snacks och popcorn står väntades på vårt roterande tillhörande bord. Jag sparkar av mig mina skor och slänger på mig min sprillans nya kappa som filt över mig. Filmen drar igång och spänningen stiger. Jag trycker in en näve popcorn i munnen men ångrar mig snabbt- det är verkligen knäppt tyst i salongen och det enda man hör är min mun som är fylld av minst ett dussin saltade popcorn. "Nej, man tänker bara att andra hör men det gör dem inte" Eh jo, alla hade hört om jag hade börjat tugga, istället fick jag ta en klunk vatten som mjukade upp popcornen och dämpade därmed ljudnivån.

Från det drog jag en snabb reflektion: Wow, alla är verkligen hundraprocentigt fokuserade på filmen. Vad gör jag? Sneglar över på mitt livs kärlek till sambo som sitter som fastklistrad framför duken. Aldrig sett honom så fokuserad sedan första gången han såg mig naken haha ;-)

Filmen rullade på i vanlig ordning och wow wow wow. Jag är så imponerad. Det handlar inte om något helhetsintryck av en helt ny biograf i Helsingborg plus att vi bokat VIP biljetter. Det handlar bara om en enda sak: Bohemian Rhapsody.

Alla känner till Queen, men alla kanske inte känner till storyn bakom? Av bland annat den anledningen bör ni se filmen antingen på Bio eller så fort den kommer ut på SFanytime! Till min förvånad släppte jag faktiskt en tår under en viss scen, ni som också känner till historien om Queen kan nog gissa vilken scen, vill inte avslöja något här hehe. Har ni möjlighet tycker jag verkligen att ni ska se den! Jag längtar och räknar ner tiden till den dagen då en liknande film om Michael Jackson & Jackson 5 görs.

Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
Å, var den så bra så vill jag också se den! 😍
nouw.com/dearstress
irmastenson
irmastenson,
Ja, asså sååå sevärd! 😍
nouw.com/irmastenson