Borde jag söka till halv åtta hos mig?

Hej på er! Kom nyligen hem från att ha spenderat natten hos Fabians föräldrar- alltid lika skönt att bara komma iväg för en kväll. Vi somnade sent efter vi såg ännu en film jag rekommenderar er att se- "Den blomstertid nu kommer". Verkligen sjukt bra filmeffekter och handling. Helt klart sevärd! Jag är hemma idag och massvis av ärenden skall checkas av innan en spelkväll hos mig och Fabian med våra vänner kan äga rum. Tänkte berätta lite om mitt senaste dygn, för er som missat ;-)

Kolla vilken mysis jag har hemma med mig idag! Min sockertopp till vovve fick hålla mig sällskap hemma idag medan jag fixar och donar i hemmet. Har verkligen saknat att gosa med Zippo, känns som om vi gör det allt för sällan numera :-(

Började morgonen i vanlig ordning med ett träningspass, försöker träna varannan dag eller 4 gånger i veckan. Hade en period där jag tränade varannan dag i 3 månader. Vill hitta tillbaka till den rutinen igen! Gårdagens pass var rygg och armar. Satan i gatan vilken träningsverk jag hade efteråt- ett kvitto på ett bra träningspass helt enkelt!

Häromdagen, när min kära sambo kammade hem en go vinst på sin match ställde jag mig och fixade lax (blev riktigt nöjd med hur fina bitar jag skar upp) som jag serverade med potatis och hollandaisesås.

Nu var detta en enkel rätt att laga men jag älskar att laga mat. Det är min lugna plats i hemmet där jag får briljera och tänka. Är dock väldigt självkritisk så kan typ inte ta allt beröm men efter Fabians rejäla beröm häromdagen slog det mig att jag borde söka. 

Jag kan göra enkla rätter, medelsvåra rätter och avancerade rätter som dessutom är fotogeniska. Så jag kanske borde söka till halv 8 hos mig? Vore nog inte så dumt ändå, tror garanterat jag hade kammat hem några poäng! Annars får jag bara satsa på en av mina punkter från min bucketlist- skriva och släppa en receptbok!

Gillar

Kommentarer

Saramadelene
Saramadelene,
Varför inte sök 😊
nouw.com/saramadelene
irmastenson
irmastenson,
Ja, bud på det!😇
nouw.com/irmastenson