BÖRJA VLOGGA?

Hej på er! Ligger i soffan nu omsvept i en filt och med en tekopp bredvid. Har precis sett på Modern family (lyckopiller?!?) och lunchat med mamma! Snart tänkte jag prommenixa till stan, samtidigt kolla efter en park att springa min morgonrunda i eller ett gym jag kan gymma på!

Ni som följer mig på Instagram har troligtvis redan sett min story angående att jag funderar på att börja vlogga! Det är SÅ många av er som har frågat efter detta och jag ska ge det ett försök men undrar nu vilket språk ni föredrar- engelska eller svenska? Fördelen med Engelska är att alla mina följare och vänner kan se det (har en drös som inte talar svenska som av uppenbara anledningar föredrar engelska) och jag kan nå ut till en större publik. Dessutom är jag en mästare på svengelska och engelska uttryck haha... Men å andra sidan är ju 99% av er bloggläsare svensk-läsande och eftersom ni är anledningen till varför jag bloggar och att jag har kommit såhär långt (om ni förstår mig rätt?) kanske jag borde ge er exakt det ni vill ha?

Jag gjorde en omröstning på min Insta-story och jag skulle verkligen vara sjuukt tacksam om ni bara klickade i vilket språk ni helst vill se mig vlogga på? Jag har ju en drös resor nu planerade och vill gärna komma igång nu på direkten, min Instagram heter @irmastenson och det är på min story jag publicerat frågeställningen! Tack på förhand fina ni!

Gillar

Kommentarer