BOYFRIEND TAG!

Hej på er, nej jag har inte glömt er! Tiden har bokstavligen FLYGIT iväg och jag har haft livets bästa vecka. Givetvis kommer jag att berätta allt för er men mååååste sammanställa alla bilder och dylikt från min födelsedag så allt kommer upp imorgon! Tills dess bjuder jag på en rolig boyfriend tag hihi. Kram på er och TACK för alla fina gratulationer! Jag älskar er.

Vad tänkte jag första gången vi träffades?
Fabian: "Att man kunde träffa en sådan skön och rolig tjej på Tinder var ofattbart"
Irma: "Herregud vilken skön människa, honom måste jag träffa igen"

Vad tycker jag var det roligaste minnet från första dejten?
Fabian: Givetvis när hon trodde att hon var Mac Miller och skulle rappa, det lät säkert väldigt bra i hennes huvud. Älskade att hon bjöd på sig själv!
Irma: När du höll handen i handtaget när jag körde och jag lacka ur på dig. Skämt o sido, jag tyckte verkligen om att jag typ var tvungen att stanna bilen för jag inte kunde köra och skratta åt alla dina klockrena kommentarer.

Vad var det som höll intresset vid liv efter det?
Fabian: Alla skratt, tror aldrig jag skrattat så mycket med någon som jag gör med henne.
Irma: Hans personlighet, ville lära känna honom mer! Utöver det så luktade han SÅ GOTT.

När träffade du min familj?
Fabian: Irma träffade min familj när vi åt brunch hos min syster, det var väldigt trevligt och förvånansvärt avslappnat.
Irma: Fabian träffade mina pappa dagen då vi blev tillsammans (Ni vet..Facebook-officiellt), alltså dagen efter jag kom hem från England. Sedan träffade han båda någon vecka efter det vill jag minnas?

Vad är det bästa med ert förhållande?
Fabian: Att vi alltid har så roligt ihop. Vi kan sitta och kolla på när färg torkar på väggen men ändå ha skoj för vi är tillsammans.
Irma: Utan någon tvivel- vår kemi. Vi fungerar så löjligt bra ihop.

Visste du att jag var "den rätte"?
Fabian: Jag visste det direkt. Ett bra tag innan Irma faktiskt ;)
Irma: Herregud ja, sådant märker man direkt. Lite som triss- "plötsligt händer det".

Har vi en tradition?
På söndagar hackar vi upp morötter, gurkor och fixar en god dipp. Detta avnjutes framför en film för likt förbannat har vi fortfarande inte hittat en serie att följa ihop ännu...

Första intrycket?
Fabian: Att hon satt väldigt nära ratten när hon kör bil, nämen skämt o sido. Att Irmas sociala förmåga övertog rummet och jag fick 25959 frågor på en minut, vilket var härligt! Finns inget värre än stela människor som inte kan föra en konversation.
Irma: Han var så härlig att driva en konversation med- ingen sådan fuckboy som frågar om ens BH-storlek eller skriver något lökigt desperat svar när man nämner att man ska duscha eller så haha.

Beskriv varandra med fyra ord.
Fabian:
Socialt kompetent, driftig, vacker och rolig. Hade velat lägga till lojal också, så nu gör jag det.
Irma: Lojal, intelligent, genuin och humoristisk = drömkombon.

Gillar

Kommentarer