BRAWE PHOTOSHOOT PT I

För er läsare som är lite nya, detta är Emil Göransson, som skrivs under smeknamnet B3 i min blogg.
B3 står för Blond, Blåögd och Blåklädd👔

Tar tillfället i akt att presentera ännu en mate of mine, Jack Eskilsson som i bloggen kallas för J

Henne känner nog en del igen, Hedda Hedman, i min blogg kallas hon dock för H.H 👯
(Nu har det ju varit lite dött med förkortningar i bloggen eftersom jag har haft så mycket nya läsare, men bläddrar ni tillbaka några månader i bloggens arkiv har jag använt mig av förkortningarna x antal gånger mer då än nu)

Här är Jonatan Bergström, han har dessvärre ingen förkortning på bloggen, kan möjligtvis kalla honom J.B men då skulle ni nog freaka ut och tro att jag av någon anledning hänger med självaste Bieber, nej får nog suga på den karamellen ett litet tag och återkomma med en förkortning på honom haha!

Fotograf: Emma Svensson
(Minus snapchat-bilden längst upp till vänster)

Här har ni lite mer teasers för BRAWE-UF nyårskampanj, och nej mi gente, jag har inte vuxit utan har på mig klackar. Jag är faktiskt exalterad inför denna slutprodukt och kan knappt bärga mig tills ni får ta del av det!

I skrivande stund är det fortfarande plugg som gäller för kvällen, har minst 2 h kvar av mitt matte-studerande men tog en middagspaus så jag dessutom kunde blogga lite! Är så sugen på ett lov, trots att det inte blir något vilande med läxorna ska det bli skönt att få fokusera på annat under vardagarna. 🙆

Ser att fler och fler anmäler sig till julklappstävlingen, så kul!🎅 Det värsta med tävlingar är dock att utse en vinnare (dock finns det ju tävlingsregler som jag bedömer efter), men oroa er inte om ni inte vinner, när ni minst anar det poppar det upp en ny, efter årsskiftet ska jag ju börja med en YouTube kanal dessutom så se till att hänga med för fler tävlingar och liknande! Än är inte denna tävlingen avslutad så in och anmäl er HÄR 😉

Gillar

Kommentarer

Emil Göransson
,
Riktigt fina bilder b <3
irmastenson
irmastenson,
Tack kära bästisfestis 🙆
nouw.com/irmastenson