Breakup- vad händer nu?

Bilder från igår när jag spenderade kvällen hos Victoria. Blev ingen ansiktsbild på mig, jag ser ut som en riktig röra just nu. Jag är en riktig röra just nu. På ett sätt kan jag tycka att bilderna ovan är vackra fast dem är så himla fula egentligen för bloggmaterial. De visar hur ett brustet hjärta tar över det dagliga livet och hur mycket det man hade betydde.

Hjärtat är krossat. Det går inte direkt över på en helg hur mycket jag än vill. Hur de senaste dagarna har varit kan ni nog bilda en egen uppfattning om. Men ja ni vet, ingen aptit, brist på sömn och tårarna tar över och rösten blir hesare för varje dag som går. Hur jag reflekterar över förhållandet och Fabian är något jag håller för mig själv, dels för att det finns så många i min och hans närhet som kan öppet läsa detta och jag vill hålla lite för mig själv. Just nu.

Vi flyttade ju ihop i en gemensam hyresrätt för drygt ett år sedan och just nu försöker vi klura ihop hur vi ska dela upp saker och ting. Vem som ska flytta ut och vart. Så just nu bor vi ihop men jag har sovit borta för det blir jobbigt att se varandra. Det gör så ont då.

Jag kanske inte kommer vara den bästa bloggaren på 2-3 veckor men jag ber er att ha tålamod med mig. För en vacker dag igen kommer jag vara lyckligare än lyckligast. Men just nu är jag på livets botten. Just nu behöver jag gråta ut all vätska som finns kvar i mig, få all pep-talk jag kan få från vänner och familj, skriva av mig i min dagbok och se förbättringar för varje post jag gör. Jag behöver lyssna på depp-musiken för att reflektera över texterna och ta lärdom av vad jag upplevt. Jag behöver lyssna på våra låtar för att bilda nya kopplingar. Jag behöver se de där riktigt kassa filmerna som IMDB totaldissat men som på sikt kan läka ett brustet hjärta.

Jag ber om tålamod och att ni inte försvinner. Jag behöver er. Kram <3

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
Hjärtekross gör så himla ont. Ett skönt sett att ventilera sina känslor på är att just skriva av sig. det fungerar för mig. När jag klickar på publicera så är det som att jag skickar Iväg mina känslor. Vill man inte publicera så är det alltid skönt att ha ett utkast som ingen annan än du kommer åt. Det hjälpte mig<3
nouw.com/emmysofie
irmastenson
irmastenson,
Usch ja det gör så fruktansvärt ont. Ja, ska verkligen börja skriva av mig mer. Tack! ❤️
nouw.com/irmastenson
ineees
ineees,
Kram på dig ❤️ Allt blir bra ❤️
nouw.com/ineees
irmastenson
irmastenson,